Μαύρο Ρόδο

Μαύρο Ρόδο : Ο Μανώλης Μητσιάς ερμηνεύει το «Ό,τι Θέλω Είναι Αυτό», μία εξαιρετική σύνθεση του Γιώργου Θεοφάνους, με εμπνευσμένους στίχους του ποιητή Φίλιππου Γράψα, που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen και «ντύνει» την πιο ερωτική σκηνή της σειράς του MEGA.

ad

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Το «Ό,τι Θέλω Είναι Αυτό» είναι ένα γεμάτο συναίσθημα τραγούδι, ένας ύμνος στην εκπλήρωση των «θέλω» και του έρωτα.

To «Ό,τι Θέλω Είναι Αυτό» συνοδεύεται από video με σκηνές από το πρωταγωνιστικό ζευγάρι του «Μαύρο Ρόδο», το οποίο σκηνοθέτησε ο σκηνοθέτης της υπερεπιτυχημένης σειράς Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Το τραγούδι θα περιλαμβάνεται στο ολοκληρωμένο album του Γιώργου Θεοφάνους και του Μανώλη Μητσιά, σε στίχους του Φίλιππου Γράψα, που θα κυκλοφορήσει σύντομα και, μάλιστα, αποτελεί το ομότιτλο του album κομμάτι.

Από την επικείμενη δισκογραφική δουλειά έχει ήδη κυκλοφορήσει κι αγαπηθεί το ζεϊμπέκικο «Αν Βρεις Στα Μέτρα Σου Θεό», το οποίο επίσης ακούστηκε πρώτη φορά στη σειρά «Μαύρο Ρόδο».

Πρόκειται για ένα τραγούδι το οποίο ανατριχιάζει και όταν οι τουιτεράδες το άκουσαν, ενθουσιάστηκαν με την υπέροχη φωνή του καλλιτέχνη και τα ιδιαίτερα λόγια τα οποία όλοι θα ήθελαν να ακούσουν κάποια στιγμή.

Τσέκαρε και αυτά: 

Ad