Μαύρο Ρόδο

Ένα μικρό παροξυσμό έπαθαν οι τουιτεράδες που παρακολουθούν οι φανς της σειράς “Μαύρο Ρόδο” που προβάλλεται στο κανάλι Mega καθώς η πρώτη ολοκληρωμένη ερωτική σκηνή μεταξύ του Πέτρου και της Ελισάβετ.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Οι δυο νέοι δεν μπορούν να κρατηθούν μακριά ο ένας από τον άλλον και αφού είδαμε τα πρώτα τους φιλιά, η πλοκή έπρεπε να προχωρήσει έτσι ώστε να φτάσει και σε ένα πιο καυτό σημείο για να δείξει πως όταν ένας άνθρωπος είναι για “εμάς”, ακόμη και η ιό ισχυρή θέλησε λυγίζει.

Ο Πέτρος και η Ελισάβετ ξάπλωσαν μαζί στο ίδιο κρεβάτι και είδαμε μια πολύ γλυκιά και ιδιαίτερη σκηνή η οποία προκάλεσε “σεισμό” στο Twitter αφού ήταν κάτι που περίμεναν να δουν όλοι όσοι παρακολουθούν τη σειρά “Μαύρο Ρόδο”.

Το ζευγάρι βρέθηκε κάτω από ένα λευκό σεντόνι και δημιουργήθηκε ένα καλλιτεχνικό σκηνικό το οποίο παρουσίασε τον έρωτα από μια άλλη οπτική. Πιο γλυκιά και τρυφερή.

Το Twitter δε σταμάτησε να “παραμιλά” για την νέα περίφημη σκηνή και έγινε ένας πανικούλης από σχόλια καθώς ο κόσμος θεώρησε πως ήταν ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο!

Τσέκαρε μερικά από τα σχόλια :

Τσέκαρε και αυτά: