Extension βλεφαρίδες : Ξυπνήστε κάθε πρωί με υπέροχες, μακριές, πυκνές βλεφαρίδες από την εξειδικευμένη Έλενα Κοκκαλίδου. Ανανεώστε το πρόσωπό σας με την πιο ασφαλή και πρωτοποριακή μέθοδο και κάντε νεανικό και sexy το βλέμμα σας. Πείτε αντίο στη μάσκαρα και πετάξτε τα ψαλιδάκια γυρίσματος βλεφαρίδων.

Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό επειδή οι βλεφαρίδες τοποθετούνται μία προς μία με τη μέθοδο “One by One”. Με τη συγκεκριμένη μέθοδο, μπορούμε να διορθώσουμε όλες τις περιπτώσεις προβληματικών βλεφαρίδων όπως τις αδύναμες, μικρές, άχρωμες και ίσιες βλεφαρίδες.

Ξυπνήστε κάθε πρωί με υπέροχες, μακριές, πυκνές βλεφαρίδες από την εξειδικευμένη Έλενα Κοκκαλίδου

Μπορούν να καταστραφούν οι δικές μου βλεφαρίδες;

Η διαδικασία της σωστής τοποθέτησης από εκπαιδευμένο και εξουσιοδοτημένο άτομο είναι απόλυτα ασφαλής και εγγυάται την ακεραιότητα των φυσικών σας βλεφαρίδων.

 

Είναι ασφαλείς;

Η διαδικασία είναι απολύτως ασφαλής και ανώδυνη. Η κόλα υψηλής ποιότητας είναι υποαλλεργική και κατάλληλη για βλεφαρίδες. Δεν ακουμπά το δέρμα ενώ οι βλεφαρίδες είναι από 100% φυσικό μετάξι.

 

Μπορώ να κοιμάμαι μ’ αυτές;

Κοιμάστε χωρίς να νιώθετε τίποτα, αφού οι βλεφαρίδες είναι τόσο απαλές και ελαστικές, όσο και οι δικές σας. Επίσης μπορείτε να ασχολείστε με όλες τις αγαπημένες σας δραστηριότητες: κολύμπι, αθλητισμό κ.τ.λ.

 

Τα αποτελέσματα της εφαρμογής είναι εντυπωσιακά!