MEGA STAR

Το «MEGA STAR», η πιο γνωστή μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, με το μοναδικό ρεκόρ των 22 συνεχόμενων σεζόν στον τηλεοπτικό αέρα μας κρατάει συντροφιά κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 17:40 στο MEGA με τη Μαντώ Γαστεράτου και τον Αντώνη Δημητριάδη.

Το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου το «MEGA STAR» έρχεται σε άκρως εορταστικούς ρυθμούς με αφιερώματα σε καλλιτέχνες και τραγούδια που άφησαν εποχή. Η Μαντώ και ο Αντώνης υποδέχονται την αγαπημένη Ήβη Αδάμου, που έρχεται να μας διασκεδάσει με μία ξεχωριστή unplugged διασκευή από το ντουέτο της με τον Γιώργο Μαζωνάκη, «Φωτιά μου». Ο Αντώνης θα την υποβάλλει σ’ ένα πρωτότυπο γλωσσικό challenge χαρίζοντάς μας αστείες στιγμές. Ακόμα, η Έλενα Παπαρίζου σε μία αποκλειστική συνέντευξη αποκαλύπτει όλα όσα θέλουμε να μάθουμε για τα επόμενά της βήματα. Φυσικά, από το «MEGA STAR» δε θα μπορούσε να λείπει το ελληνικό chart αγαπημένων επιτυχιών όπως διαμορφώθηκαν από τις προτιμήσεις του κοινού.

Τη Κυριακή 27 Δεκεμβρίου σε αποκλειστική μετάδοση για την Ελλάδα μέσα από το «MEGA STAR» έρχεται ο μοναδικός Robbie Williams, που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην παγκόσμια μουσική σκηνή. Ακόμα, η Ήβη Αδάμου, θα μας παρουσιάσει unplugged ένα medley επιτυχιών της, ενώ η Μαντώ και ο Αντώνης θα μας ενημερώσουν για το international chart αλλά και για όλα όσα συμβαίνουν και θέλουμε να μάθουμε για τη μουσική που αγαπάμε!

«MEGA STAR» ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 17:40 ΣΤΟ MEGA ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΤΩ ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ.