Μέγκαν Φοξ

Η Μέγκαν Φοξ μπορεί να εμφανίστηκε στο σαμπανιζέ χαλί των Όσκαρ 2023 αλλά έκανε μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση στο πάρτι του Vanity Fair όπου εμφανίστηκε με ginger μαλλιά και ήταν άκρως εντυπωσιακή.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η γνωστή ηθοποιός αποφάσισε να αφεθεί στα έμπειρα χέρια του γνωστού Έλληνα κομμωτή Δημήτρη Γιαννέτου και η μεταμόρφωση της ήταν εξαιρετικά εντυπωσιακή.

Φορώντας ένα μαύρο στράπλες φόρεμα και μη έχοντας στο πλευρό της τον Machine Gun Kelly με τον οποίο φέρεται να μην έχουν χωρίσει, αποφάσισε να κάνει μια πολύ σέξι εμφάνιση.

Η Μέγκαν Φοξ είναι από τις γυναίκες που αγαπούν τις αλλαγές και επιλέγει πολύ συχνά να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της και να δοκιμάσει νέα πράγματα ενώ όλοι οι άνδρες λατρεύουν το πρόσωπο της καθώς είναι πολύ αισθησιακό.

Η ηθοποιός το τελευταίο διάστημα έχει εξαφανιστεί από τα Social media καθώς έγινε ένας χαμός με τον φερόμενο πρώην σύντροφο της και έχει επιλέξει να κάνει πολύ συγκεκριμένες εμφανίσεις έτσι ώστε να μη χρειάζεται να απαντά για τη σχέση της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει επιλέξει να μην κάνε αναρτήσεις ενώ φαίνεται να έχει διαγράψει τα πάντα! Πολλοί μιλούν για επικοινωνιακό κόλπο αλλά η ίδια φαίνεται απλά ότι θέλει να απέχει.
Τσέκαρε και αυτά: