Μέγκαν Μαρκλ

Έξαλλοι είναι οι ακόλουθοι στο Instagram της Μέγκαν Μαρκλ την οποία κατηγορούν πως διαγράφει τα αρνητικά σχόλια που γίνονται κάτω από τις αναρτήσεις της.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του ζευγαριού ότι αποχωρεί από τα βασιλικά καθήκοντα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας έχουν γίνει πάνω από 10 αναρτήσεις στον λογαριαμσό SussexRoyal στο Instagram και σε όλες αυτές τις αναρτήσεις εξαφανίστηκαν όλα τα αρνητικά σχόλια.

Σύμφωνα με τα μέσα η Μέγκαν Μαρκλ ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram το οποίο δεν είχε δημοσιευτεί μέχρι τώρα και αφορούσε το εξώφυλλό της στη βρετανική Vogue τον Σεπτέμβριο του 2019. Αυτό το βίντεο ήταν αρκετό για να προκαλέσει σωρεία αρνητικών σχολίων.

Κάποιοι την κατηγορούσαν ότι δεν θέλει να ανήκει στη βασιλική οικογένεια, αλλά θέλει όλα τα οφέλη από αυτή, ενώ κάποιοι άλλοι έγραφαν πως κάνει τα πάντα για να προωθεί μόνο τον εαυτό της.

Αμέσως μετά από αυτά κι άλλα πολλά αρνητικά σχόλια άρχισε το “μάλε-βράσε”, αφού πολλοί άρχισαν να την κατηγορούν πως σβήνει οποιοδήποτε σχόλιο που δεν της αρέσει.