Μέγκαν Μαρκλ

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να έχουν αναστατωθεί πολύ από το επεισόδιο της γνωστής σειράς South Park που τους δείχνει να προσπαθούν να διαφυλάξουν την ιδιωτικότητα τους αλλά συνεχώς εμφανίζονται παντού και σε όλες τις εκπομπές.

MAΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ

Σύμφωνα με πηγές που επικαλούνται τα διεθνή ΜΜΕ, η ηθοποιός και σύζυγος του Χάρι έχει αναστατωθεί πολύ με όσα τους “προσάπτουν” στη σειρά και παρά το γεγονός πως δεν κατονομάζονται στη σειρά, όλος ο κόσμος καταλαβαίνει πως πρόκειται για αυτούς.

Στις 15 Φεβρουαρίου προβλήθηκε ένα επεισόδιο της σειράς με τίτλο “Παγκόσμια Περιήγηση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων” και σε αυτό σατιρίζονται πολύ έντονα η Μέγκαν Μάρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως έχουν μετατρέψει τη ζωή τους σε ριάλιτι και πως προσπαθούν να βγάλουν χρήματα από παντού εκμεταλλευόμενοι τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας.

Στο επεισόδιο “ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα του Καναδά” εμφανίζονται παντού και με πλακάτ ζητώντας την ιδιωτικότητα τους και αυτό φέρεται να τους έχει ενοχλήσει γιατί διαστρεβλώνεται η αλήθεια τους.

Ακούστηκαν πολλά για διάφορες μηνύσεις που μπορεί να γίνουν αλλά προς το παρόν το ζευγάρι δεν θα προχωρήσει σε κάποια τέτοια κίνηση.

Τσέκαρε και αυτά: