Μέγκαν Μαρκλ

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι κατάφεραν με το ντοκιμαντέρ τους στο Netflix να δημιουργήσουν ακόμη περισσότερες αντιπάθειες, και οι περισσότεροι Βρετανοί δε θέλουν να τους ξαναδούν να πλησιάζουν το βρετανικό παλάτι το οποίο βρίσκεται στην καρδιά του Λονδίνου.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι η οποία αποκάλυψε πως δέχτηκε ανελέητο bullying από τα βρετανικά ΜΜΕ και πώς χρησιμοποιήθηκε ως το “πρόβατο” που πάνε στη σφαγή κάθε φορά που θέλει το βρετανικό παλάτι να καλύψει κάποια άλλη ατασθαλία, αποφάσισε πώς μετά το βιβλίο του Χάρι “Spare” το οποίο θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες, ήρθε η δική της στιγμή να αποκαλύψει τα απομηνμονεύματ της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που φέρεται να έχει στην κατοχή της η Daily Mail, η Μέγκαν Μαρκλ θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες τα δικά της απομηνμονεύματα για να αποκαλύψει στον κόσμο όλες τις λεπτομέρειες που έχει άφησε εκτός του δικού του βιβλίου ο πρίγκιπας Χάρι.

Η πρώην ηθοποιός και ακτιβίστρια έδειξε μέσω του ντοκιμαντέρ της πώς είναι αποφασισμένη να μιλήσει ανοιχτά για όλα όσα βίωσε στο παλάτι, την ίδια στιγμή που οι Βρετανοί φαίνεται να έχουν βαρεθεί με όλα αυτά που λέει το ζεύγος γιατί τους φαίνονται ως απλά παράπονα επειδή δεν πήραν αυτά που ήθελαν. Διατηρούν όμως τους τίτλους τους και δεν τους έχουν αποποιηθεί! JUST SAYING!

Τσέκαρε και αυτά :

Βρισηίδα Ανδριώτου : Τα υγιεινά brownies

Πρωτοχρονιά 2023 : Η βραδιά στο ΚΠΙΣΝ