Μέγκαν Μάρκλ

Οι δημιουργοί της σειράς κινουμένων σχεδίων που απευθύνεται σε ενήλικες, “South Park” δημιούργησαν ένα επεισόδιο μέσω του οποίου τρολάρουν τη συμπεριφορά του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ καθώς το τελευταίο διάστημα προσπαθούν να εξασφαλίσουν την ιδιωτικότητα τους αλλά είναι παντού και κάνουν εμφανίσεις!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Σύμφωνα με τον Νιλ Σιν – ειδικός σε βασιλικά θέματα – ο οποίος μίλησε στο Fox News, το ζευγάρι που μπορεί να έχει αποδεσμευτεί από τη βασιλική οικογένεια αλλά δεν αφήνει τους τίτλους του, είναι έτοιμο να προβεί σε μηνύσεις καθώς θεώρησε εξαιρετικά προσβλητικό το περιεχόμενο του επεισοδίου.

Στο επεισόδιο δείχνει τον “πρίγκιπα και την πριγκίπισσα του Καναδά” να εμφανίζονται παντού με πλακάτ και να φωνάζουν πως θέλουν την ιδιωτικότητα τους ενώ παράλληλα δηλώνουν “παρών” σε εκπομπές και μιλούν για τη ζωή τους.

Η νομική ομάδα του ζευγαριού έχει ξεκινήσει να βλέπει τα επεισόδια όπου γίνονται αναφορές έτσι ώστε να εντοπίσει κάποια πιθανή προσβολή που πιθανόν να βλάψει το ζευγάρι και μέχρι στιγμής οι δημιουργοί δεν έχουν λάβει κάποιο έγγραφο αλλά πολλοί είναι αυτοί που αναφέρουν πως η μήνυση είναι προ των πυλών και η Μέγκαν Μαρκλ είναι έτοιμη για όλα.

 

Tσέκαρε και αυτά :