Μέγκαν Μάρκλ

Η Μέγκαν Μάρκλ βραβεύτηκε μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι στο gala “The Riple of Hope” για τη συνεισφορά τους ενάντια στον ρατσισμό και η εμφάνιση της ήταν άκρως εντυπωσιακή! Αλλά κάτι μας θύμισε!

Προ λίγων ημερών η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον, εμφανίστηκε σε event στη Βοστάνη φορώντας ένα επίσης εντυπωσιακό χρώμα και οι ώμοι της ήταν μέχρι ενός σημείου ακάλυπτοι.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Οι δυο γυναίκες έχουν κάνει κατά καιρούς εμφανίσεις οι οποίες φανερώνουν πως έχουν κοινά γούστα αλλά για πολλούς, φέρεται να προσπάθησαν να περάσουν κάποια μηνύματα με αποδέκτες τις… ίδιες!

Η Μέγκαν Μαρκλ φόρεσε ένα λευκό φόρεμα το οποίο αναδείκνυε τους καλογυμνασμένους ώμους της, μαύρες γόβες και κρατούσε ένα μαύρο clutch ενώ η Κέιτ Μίντλετον επέλεξε να φορέσει ένα καταπράσινο neon φόρεμα με ασημί γόβες και συγκλονιστικά κοσμήματα.

Οι δυο γυναίκες έκαναν παρόμοια εμφάνιση αλλά υπήρχε μια βασική διαφορά! Το κόψιμο του φορέματος της Μέγκαν στο σημείο των ώμων ήταν σχετικά “βαθύ” σε σχέση με αυτό της Κέιτ, η οποία ήθελε να φάινεται σούπερ elegant το συγκεκριμένο σημείο που άφησε ακάλυπτο.

Επίσης, η Κέιτ επέλεξε να νοικιάσει το φόρεμα της ενώ η Μέγκαν επέλεξε γνωστό σχεδιαστή για τη βράβευση της.

Η Μέγκαν και η Κέιτ φαίνεται πως θέλουν να κλέψουν τα “φώτα”, η κάθε μια με τον δικό της τρόπο!

Τσέκαρε και αυτά :

GNTM 5 τελικός : Πότε θα γίνει

Χριστούγεννα 2022 : Οι βόλτες που πρέπει να κάνεις στην Αθήνα