Μέγκαν Μαρκλ

Η Μέγκαν Μαρκλ απέχει αρκετά από τα social media και δεν μοιράζεται πολλές προσωπικές της στιγμές όπως κάνουν άλλοι celebrities, καθώς θέλει να επικεντρώνεται στις φιλανθρωπίες και στην ακτιβιστική της δράση. Αλλά αυτό δεν ισχύει για τη νέα “σωσία” της που βρέθηκε στο TikTok.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Μια γυναίκα, η Σίντνεϊ Μπέκλες, ετών 21 από το Μπουρνεμάουθ, αποκάλυψε πως δέχεται πολλά αρνητικά σχόλια στα βίντεο της στο TikTk διότι μοιάζει πολύ με τη σύζυγο του πρίγκιπ Χάρι.

Η σερβιτόρα λέει πως είναι πολύ δύσκολο να συγκρατήσει τη στεναχώρια της με το πείραγμα που κάνουν κάποιοι και την αποκαλούν “διαβολικό άτομο” και άλλα “ωραία” πράγματα.

Η ίδια αναφέρει πως μόνο διαδικτυακά την πειράζουν για την ομοιότητα της με την Μέγκαν Μαρκλ και πως τα περισσότερα σχόλια απευθύνονται στη ακτιβίστρια και ηθοποιό με σκοπό να την κράξουν.

Γενικά όμως δέχεται πολλά σχόλια στα οποία της λένε πως μπερδεύονται πολλοί στην αρχή γιατί βλέπουν τα βίντεο της και πιστεύουν πως είναι η Μέγκαν.

“Νομίζω πώς από κάποιες γωνίες αν έχω τα μαλλιά μου ίσια, όντως μοιάζουμε. Αλλά γενικά δε νομίζω πως έχουμε μεγάλη ομιότητα, ανέφερε!

Τσέκαρε και αυτά: