Μέγκαν Μαρκλ

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι είναι δυο πρόσωπα τα οποία κατάφεραν να προκαλέσουν τεράστιους τριγμούς στο βρετανικό παλάτι όταν έδωσαν συνέντευξη στην Όπρα Γουϊνφρέι.

Ωστόσο, οι Βρετανοί ξεπέρασαν εύκολα αυτή το πρώτο “χαστούκι”, αλλά αμέσως μετά ανακοινώθηκε πως η ζωή του θα γίνει ντοκιμαντέρ στο Netflix και το παλάτι βρέθηκε αντιμέτωπο με μια νέα κρίση την οποία ακόμη δεν ξέρει κανείς πως θα διαχειριστεί, καθώς στη μοναρχία βρίσκεται πλέον ο βασιλιάς Κάρολος ο οποίος είναι γνωστός για τις εναλλακτικές μεθόδους του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη British Vogue (@britishvogue)

Οι πρώτες εικόνες από το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix κυκλοφόρησαν και σε αυτές τις ασπρόμαυρες εικόνες βλέπουμε το ζευγάρια σε απίστευτα ρομαντικές στιγμές και το χαμόγελο δεν έχει φύγει από το πρόσωπο τους.

Φαίνονται ερωτευμένοι, αγαπημένοι και δείχνουν πως θέλουν να είναι για πάντα μαζί, ασχέτως αν κάποιοι δε συμφωνούσαν με αυτή τη σχέση.

Στο βίντεο που δημοσίευσε το Netflix, βλέπουμε διάφορες στιγμές του ζευγαριού σε ασπρόμαυρο φόντο και φαίνονται πολύ ευτυχισμένοι! Η Μέγκαν Μαρκλ, όπως πάντα τραβά τα βλέμματα γιατί είναι πολύ όμορφη ενώ πρίγκιπας είναι και αυτός με τη σειρά του διαφορετικός!

Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία προβολής και όλοι ανυπομονούμε!

Τσέκαρε και αυτά :

Εορταστικό ωράριο 2022 : Πότε κλείνουν τα μαγαζιά

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση : Το “δέντρο” που γλιτώνει χώρο