Στο φως ήρθε ένα παράνομα ηχογραφημένο μήνυμα στο οποίο ακούγεται η πρώτη κυρία των Η.Π.Α., Μελάνια Τραμπ, να αποκαλεί την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς ως “τσ@@@α”.

Η πορνοστάρ Ντάνιελς έγινε πριν δύο χρόνια ακόμη πιο γνωστή μετά από τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να είναι ερωμένη του πλανητάρχη, αλλά και την παραδοχή της ίδιας πως έχει κοιμηθεί με τον Ντόναλντ Τραπ.

Σε αυτή τη νέα, λοιπόν, παράνομη ηχογράφηση που ήρθε στη δημοσιότητα από την στενή συνεργάτιδα της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ, Στέφανι Γουίνστον Γουόλκοφ, η Μελάνια ακούγεται να αποκαλεί την Στορμ ως “τσ@@@α του πορνό” .

Η Γουόλκοφ που κυκλοφόρησε πρόσφατα και ένα βιβλίο με τίτλο “Η Μελάνια κι εγώ”, έδωσε στη δημοσιότητα αποσπάσματα από συζήτησή της μαζί της.

Πιο συγκεκριμένα, η συζήτηση αφορά στο γεγονός ότι η πορνοστάρ φωτογραφήθηκε για τη Vogue από τη διάσημη φωτογράφο Άνι Λίμποβιτς.

“Πήγαινε γκούγκλαρέ το και θα το διαβάσεις. Η Άνι Λίμποβιτς φωτογράφισε την τσ@@@α του πορνό και οι φωτογραφίες θα δημοσιευτούν είτε στο τεύχος Σεπτεμβρίου είτε στο τεύχος Οκτωβρίου” ακούγεται να λέει η Μελάνια.