Μελίνα Ασλανίδου

Η Μελίνα Ασλανίδου ερμηνεύει «Τα Θαύματα» που έγραψαν ο Νίκος Τερζής και ο Γιάννης Κότσιρας, συνεχίζοντας να μας χαρίζουν υπέροχα τραγούδια που κυκλοφορούν από την Panik Oxygen και «ντύνουν» την υπερεπιτυχημένη σειρά «Σασμός» του Alpha.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Με τη χαρισματική χροιά της, η Μελίνα Ασλανλίδου ερμηνεύει μία τρυφερή και ρυθμική μπαλάντα, μία εξαιρετική σύνθεση του Νίκου Τερζή με γεμάτους συναίσθημα στίχους του Γιάννη Κότσιρα.

Το τραγούδι «Τα Θαύματα» συνοδεύει μουσικά τον τηλεοπτικό έρωτα του Λευτέρη και της Θεοδώρας στον «Σασμό», έναν έρωτα ο οποίος ήρθε αντιμέτωπος με καταστάσεις που παραλίγο να τον κάμψουν αλλά παραμένει δυνατός.

 

Το τραγούδι «Τα Θαύματα» που ερμηνεύει η Μελίνα Ασλανίδου έρχεται μετά τα «Χαμένη Ζωή» με ερμηνευτή τον Χρήστο Θηβαίο και «Το Δωμάτιο Βρίζω» με ερμηνεύτρια την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, τραγούδια με τα οποία συνεχίζεται το soundtrack του φετινού κύκλου της σειράς «Σασμός» κι έχουν ξεχωρίσει στις προτιμήσεις και τις καρδιές του κοινού που αγαπούν τη σειρά και ψάχνουν να βρουν τα τραγούδια που ακούγονται.

Βρείτε «Τα Θαύματα» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής για να το ακούτε :
Spotify: https://spoti.fi/3CaVyrl
iTunes/Apple Music: https://apple.co/3BPbe33
Deezer: https://bit.ly/3FFw2v5

Tσέκαρε και αυτά :

Maestro : Γιατί έχει άλλη ονομασία στο Νetflix

Χριστουγεννιάτικες συνταγές : Οι πατάτες που πρέπει να φας