Μελίνα Ασλανίδου

H Μελίνα Ασλανίδου είναι μια γυναίκα η οποία αγαπά τη μόδα, την καλαισθησία και έχει φωνάρα! Της αρέσει να φορά ρούχα τα οποία είναι μέσα στα trends και πολύ συχνά τη βλέπουμε να κάνει αλλαγές στα μαλλιά της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η γνωστή τραγουδίστρια με την κρυστάλλινη φωνή έχει καταφέρει να βρει το “ελιξίριο” της νεότητας από ότι φαίνεται καθώς σε ένα πρόσφατο βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram πάθαμε μια μικρή συγκοπή με την “φρεσκάδα” που είχε το πρόσωπο της.

Η Μελίνα Ασλανίδου εμφανίζεται με πολύ ωραίο μακιγιάζ και το πρόσωπο της είναι πιο λαμπερό από ποτέ! Και πρέπει να πούμε πως μας αρέσει πολύ! Φαίνεται σαν να είναι 20 ετών κοριτσάκι και σίγουρα κανείς δε θα πίστευε πως είναι 45+.

Η καλή διατροφή και η καλή ζωή σίγουρα είναι δυο από τα πράγματα που έχει η τραγουδίστρια ενώ δεν αποκλείεται να της δίνει ακόμη περισσότερη λάμψη ο έρωτας ο οποίος είναι σημαντικός για να νιώθουμε ακόμη πιο λαμπεροί και ωραίοι!

Τσέκαρε την:

Δεν ξέρουμε αν έχει προσθέσει κάποιο φίλτρο στο βίντεο, αλλά το χαμόγελο της είναι τόσο λαμπερό και όμορφο που δεν μας νοιάζει καθόλου! Είναι στα καλύτερα της και είναι μια κούκλα!

 

Tσέκαρε και αυτά :