Μελίνα Μεταξά

Η Μελίνα Μεταξά είναι μια από τις παίκτριες που συμμετείχε στο δεύτερο κύκλο του Survivor που προβλήθηκε μέσω της συχνότητας του ΣΚΑΙ και πλέον είναι μια από τις παίκτριες που θα δούμε στο Survivor All Star.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η συμμετοχή της στο Survivor All Star είναι για αυτήν ένα μεγάλο στοίχημα καθώς είχε φτάσει στον τελικό του κύκλου όπου συμμετείχε και θέλει να επαναλάβει την επιτυχία αλλά αυτή τη φορά να φέρει τη νίκη.

To βιογραφικό της Μελίνας Μεταξά

Η Μελίνα Μεταξά κατάγεται από την Κύπρο και είναι 36 ετών. Από μικρή ηλικία αγαπούσε τον χορό και επέλεξε να ασχοληθεί με αυτόν όπως και με πολλά άλλα αθλήματα. Έχει περάσει από την ενόργανη, το στίβο, το έπταθλο και διάφορα άλλα. Ο χορός του breakdance ήταν κάτι που της άρεσε πάντα και συμμετείχε στην ομάδα του Παναθηναϊκού ως cheerleader.

Της αρέσουν τα τατουάζ και έχει αρκετά στο σώμα της!

Συμμετείχε στο δεύτερο κύκλο του Survivor όπου και κατάφερε να ξεσηκώσει τους πάντες με τις χορευτικές της φιγούρες στους στίβους μάχης.

Η παίκτρια κατάφερε να φτάσει στον τελικό του ριάλιτι όπου και κάθισε δίπλα στην Κατερίνα Δαλάκα και τον Ηλία Γκότση.

Στο Instagram έχει 67Κ followers και έχει δημιουργήσει πολύ δυνατό κοινό για να τη στηρίζει σε όσα κάνει!

Ο “ήρωας” πατέρας της

Η Μελίνα Μεταξά είχε δηλώσει κατά την παραμονή της στο ριάλιτι πώς ο πατέρας της είναι ένας “ήρωας” πολέμου και πώς της είχε πει πώς ότι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό.

Όταν ήταν υποψήφια για αποχώρηση σε ένα από τα επεισόδια του Survivor είχε αποκαλύψει πώς ο πατέρας της είναι ήρωας πολέμου και πως είναι ο άνθρωπος ο οποίος της έχει μάθει να μην τα παρατά καθόλου στη ζωή της και να αγωνίζεται για όλα αυτά που θέλει.

Τσέκαρε και αυτά :