Melisses

Οι Melisses είναι αγαπημένη ελληνική μπάντα και ο Χρήστος Μάστορας είναι ο frontman της καρδιάς μας (συγνώμη, αλλά έχουμε και αδυναμίες).

Η μπάντα δημιουργήθηκε το 2008 και εκ τότε μόνο ανοδική είναι η πορεία τους, αφού έχουν χιλιάδες θαυμαστές και κάθε τους κομμάτι προκαλεί χαμό αφού οι θαυμαστές έχουν έρωτα με τη συγκεκριμένη μπάντα. Και καλά κάνουν!

Ο Χρήστος Μάστορας, ως frontman του συγκροτήματος «Melisses» παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και αποκάλυψε πως βγήκε το όνομα του συγκροτήματος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Δύο Βραβεία MAD VMA : Βest group και Song Οf Τhe Υear για το “Γιατι”. ————————————————————————”Πριν 9χρόνια ανεβήκαμε πρώτη φορά στη σκηνή των βραβείων MAD για να πάρουμε το Βραβείου του Πρωτοεμφανιζόμενου Καλλιτέχνη. Από τότε μέχρι σήμερα δίνουμε κάθε χρόνο “το μουσικό μας παρών” σε όλα τα MAD VMA , προσπαθωντας να κάνουμε ωραίες ανατρεπτικές συνεργασίες. Θεωρούμε πολύ σημαντικό να βρισκόμαστε όλοι μαζί οι τραγουδιστές και οι μουσικοί μια φορά το χρόνο παρέα, σε αυτο το μεγάλο πάρτυ της μουσικής. Ευχαριστούμε το ΜΑD TV γιατί στηρίζει τα Video μας από την πρώτη μέρα που ξεκινήσαμε μέχρι σήμερα. Σε αυτά τα 9 χρόνια έχουμε λάβει συνολικά 15 Βραβεία 🙏🏻🙏🏻, μεταξύ αυτών 6 φορές του BEST GROUP. Ευχαριστούμε το ΜΑD, τον Αντρέα και τη Ρεγγίνα Κουρή και τον Νίκο Τάγη για όλα όσα έχουμε περάσει και για όσα θα περάσουμε μαζί. Ευχαριστούμε το μουσικό μας συνοδοιπόρο και Γιάννη Κουτράκη😘 και τον Τάσο Σταυρόπουλο. Ευχαριστούμε την εταιρία μας την PANIK RECORDS το φίλο μας Γιώργο Αρσενάκο και όλη την dream team του Μυρτώ, Παναγιώτη, Γρηγόρη, Βαγγέλη, σας αγαπάμε 💪🏻. Ευχαριστούμε επίσης τον εξαιρετικό Θανάση Βασιλόπουλο και το αστέρι Αναστάση Ράμμο για την μοναδική φετινή μουσική μας συνεύρεση on stage. Επίσης ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη και τον αδερφό μας χρυσό Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια οι οποίοι μας έδωσαν τα δύο βραβεία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το «Γιατί» στους αγαπημένους μας Πυξ Λαξ @bstokas @filippospliatsikasofficial και στον αξέχαστο Μάνο Ξυδούς. Χωρίς αυτούς οι μοίρα των συγκροτημάτων στην Ελλάδα θα ήταν διαφορετική. Το Τραγούδι της Χρονιάς τους ανήκει. Αλλά πάνω από όλα ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλες και όλους ΕΣΑΣ που μας στηρίζετε και μας κρατάτε ενωμένους και δυνατούς . @mad_tv @madvma @panik_entertainment_group @akouris @regrinia @nikostagis @monsieurkoutrak @garsenakos @tasosstavro @kostasbakoyannis @eleftherios_petrounias @thanassisvassilopoulos @a_rammos @uberalbanis #madvma19

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Melissestheband (@melisses_official) στις

Ο τραγουδιστής ανέφερε πως το όνομα βγήκε όταν όλα τα μέλη του συγκροτήματος ήταν στο Θησείο και έπιναν ρακόμελα. Ένας τύπος πέρασε από το μαγαζί που ήταν και φώναζε πως έχει τα καλύτερα μέλια από τις καλύτερες μέλισσες και η ατάκα έμεινε στην παρέα και ένα από τα μελή είπε να βγάλουν το συγκρότημα «Μέλισσες». Υπήρξε ένας που δεν το ήθελε καθόλου το όνομα αλλά τελικά επικράτησε η γνώμη των πολλών και έτσι βγήκε.

Μάλιστα, ο Χρήστος, θέλησε να ευχαριστήσει για μια ακόμη φορά δημόσια των μάνατζερ του συγκροτήματος, Γιάννη Κουτράκη γιατί τους στήριξε και ήταν δίπλα τους κάθε λεπτό.