Μέμος Μπεγνής

Ο Μέμος Μπεγνής είναι ένας καλλιτέχνης ο οποίος μπορεί να τα κάνει όλα! Υποκριτική, χορός και τραγούδι είναι κάποιες από τις τέχνες που έχει καταφέρει να “δαμάσει” με το μοναδικό ταλέντο που διαθέτει και περιμένουμε ακόμη σπουδαιότερα πράγματα από εκείνον.

Ο ηθοποιός καταπιάνεται με πολλά πράγματα αυτή την περίοδο και εμείς τον “τσακώσαμε” κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης που είχε σε στούντιο στην Αθήνα και μείναμε άφωνοι με τον τρόπο που ερμήνευσε το νέο τραγούδι που έχει γράψει η γνωστή συγγραφέας Καρμέλα Κατσαμένη.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο Μέμος Μπεγνής τραγούδησε με ένα πολύ συγκινητικό τρόπο τους στίχους που έχει γράψει μια από τις πιο ιδιαίτερες συγγραφείς της νεότερης λογοτεχνίας, η Καρμέλα Κατσαμένη και ανυπομονούμε να κυκλοφορήσει για να το ακούσετε και εσείς.

Πάρε μια μικρή γεύση : 

Το τραγούδι φέρει τον τίτλο “Να είσαι εδώ” και σίγουρα θα το τραγουδήσουμε σύντομα πίνοντας ένα ποτήρι κρασί και διαβάζοντας το βιβλίο “Φεγγαρόσκονη στο σκοτάδι” αφού το κομμάτι δημιουργήθηκε για να συνοδεύσει το νέο εγχείρημα της συγγραφέως.

Να σου θυμίσουμε πως ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην εξαιρετική παράσταση “Μπεντ”, την οποία παρακολουθήσαμε πρόσφατα και δηλώνουμε συγκλονισμένοι από όλα όσα είδαμε!

Τσέκαρε και αυτά :

Thanksgiving : Η παρέλαση στη Νέα Υόρκη

Ζώδια 2023: Ο Καρκίνος 2023 από τον Κώστα Λεφάκη