Μενέλαος Γεωργίου

Ο Μενέλαος Γεωργίου είναι ένας από τους πολύ πετυχημένους podcasters που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και επιλέγει μέσω των εκπομπών του να παρουσιάσει εγκλήματα τα οποία έχουν καταφέρει να σοκάρουν την ελληνική κοινωνία και όχι μόνο! Είναι νέος, ωραίος και η έρευνα γύρω από τα εγκλήματα που έχουν γίνει τον ενδιαφέρουν πάρα πολύ.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Τα podcasts έχουν καταφέρει τα τελευταία χρόνια να δημιουργήσουν ένα νέο trend στπν τρόπο με τον οποίο ο κόσμος λαμβάνει πληροφορίες και ο Μενέλαος είναι είναι σίγουρα ένα πρόσωπο το οποίο θα ακούμε πολύ από εδώ και έπειτα.

Μενέλαος Γεωργίου – Βιογραφικό, Instagram, τα podcasts με τα αληθινά εγκλήματα και η ηλικία

Ο Μενέλαος Γεωργίου είναι 23 ετών και έχει δημιουργήσει το δικό του podcast το οποίο φέρει τον τίτλο “Γεγονότα που συγκλόνισαν” προκαλώντας μεγάλο ενδιαφέρον στον κόσμο που παρακολουθεί τέτοιες εκπομπές. Έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες, marketing και επικοινωνία αλλά έχει επιλέξει να δώσει βάση στις εκπομπές του.

Από μικρή ηλικία του άρεσε να έρευνα τα πράγματα που συμβαίνουν και είχε πάντα πολλά ερωτήματα τα οποία ήθελε να βρίσκει απαντήσεις.

Έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ αλλά η μεγάλη του αγάπη ήταν η έρευνα και επιλέγει πολύ συχνά να δημιουργήσει εκπομπές οι οποίες αφορούν σε στυγερά εγκλήματα τα οποία έχουν σοκάρει τους πάντες.

Το όνειρο του είναι να κάνει μια εκπομπή  με τη master του είδους, Αγγελική Νικολούλη και μαζί να σχολιάσουν διάφορα εγκλήματα τα οποία έχουν απασχολήσει.

Τα podcasts

Ο Μενέλαος επέλεξε να δημιουργήσει μια σειρά από podcasts καθώς είχε πάντα το μικρόβιο της έρευνας. Επιλέγει να ασχοληθεί με εγκλήματα τα οποία έχουν συγκλονίσει τον κόσμο. Τα θέματα που επιλέγει δεν έχουν κάποιο συγκεκριμένο στόχο και μια από τις ιστορίες που τον συγκλόνισαν ήταν αυτή με το Μάτι και την καταστροφική φωτιά που κόστισε τη ζωή σε πολλούς ανθρώπους.

Είναι από τους ανθρώπους που ερευνούν εξονυχιστικά μια υπόθεση και έπειτα επικοινωνεί με ανθρώπους οι οποίοι θεωρούνται ειδικοί σε κάποια θέματα έτσι ώστε να έχει ολοκληρωμένη έρευνα και να μπορέσει να την παρουσιάσει στον κόσμο.

Επιλέγει από καθαρό ενδιαφέρον να ερευνά υποθέσεις και να ανακαλύπτει πληροφορίες τις οποίες θα παραθέσει στον κόσμο διότι πιστεύει πως η γενιά του πρέπει να ξέρει και να είναι ενημερωμένη για όλα όσα έχουν συμβεί και να μην κλείνει τα μάτια.

Κάποια στιγμή θα ήθελε να μεταφέρει τα podcasts του στην τηλεόραση και να δείξει ακόμη περισσότερα πράγματα στο τηλεοπτικό κοινό.

Το Instagram

Ο Μενέλαος είναι ένα πολύ ωραίο αγόρι και έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 22Κ followers τον λογαριασμό του στο Instagram. Αναρτά διάφορες στιγμές στην καθημερινότητα του και του αρέσε να ποζάρει για τον φακό! Άλλωστε είναι κάτο έμφυτο και δεν μπορεί να το αποβάλλει από πάνω του!

Τσέκαρε και αυτά: