Μένουμε σπίτι

Το σύνθημα των ημερών είναι «Μένουμε σπίτι» αλλά για κάποιον λόγο έχουν αποφασίσει σχεδόν όλοι πως η γυμναστική είναι το trend των ημερών και έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε τους πάντες να δίνουν συμβουλές για ασκήσεις, τρόπους εκγύμνασης των γλουτών και άλλα πολλά.

Οκ, παιδιά είναι σημαντικό πράγμα η γυμναστική δεν λέω! Αλλά να σου πω κάτι; Εγώ θέλω να κάνω αυτό που είπε ο κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης στο διάγγελμα του πριν από καιρό! Cocooning και άγιος ο Θεός!

Ρε παιδί μου, για πολύ καιρό προσπαθώ να κάνω τη γυμναστική μου στο γυμναστήριο, όπου μου δίνει κίνητρο ο γυμναστής μου να ασχοληθώ αλλά αφού αποφασίστηκε πως μένουμε σπίτι, θέλω να γίνω η απόλυτη μπούθρα και να αράξω στον καναπέ μου δίχως να με νοιάζει αν θα με δει κανείς, να φάω, να δω σειρές, να επικοινωνήσω με φίλους και να μην καταπιέζομαι! Και πολλοί από εσάς με καταπιέζετε!

Δηλαδή αν δε ανεβάσω video με γυμναστικές επιδείξεις, δεν είμαι trendy; Ή μήπως ενοχλώ κανέναν που δε θέλω να γυμναστώ αυτές τις μέρες; Δηλαδή λίγη κατανόηση βρε παιδιά! Υπάρχουμε και εμείς που θέλουμε να αράξουμε και αυτή είναι η ευκαιρία μας!

Εσείς καλά κάνετε και γυμνάζεστε γιατί κάνει καλό, αλλά και εγώ θέλω να μπουθρέψω και να σποιλάρτω λίγο τον εαυτό μου με παγωτό, ρομαντικές ταινίες και χαζο-συζητήσεις μέχρι τα ξημερώματα!

Και αν θέλω να κάνω κάτι, θα βάλω τη μουσική τέρμα και θα ξεκινήσω να χορεύω, γιατί γουστάρω να χορεύω όπως είπε και ο βασιλιάς Τζούλιαν στην ταινία κινουμένων σχεδίων «Μαδαγασκάρη».

Αν είσαι και εσύ μια μπούθρα, δε χρειάζεται να ντρέπεσαι! Απόλαυσε το γιατί έρχεται δύσκολο καλοκαίρι και δε θα σταματήσουμε να δουλεύουμε!

Kisses αγάπες!

Stylefreakalex!