Μένουμε σπίτι: Άλλη μια ημέρα καραντίνας, και κάτι πρέπει να προτείνουμε και εμείς για να περάσει λίγο καλύτερα το βράδυ σας αλλά και το δικό μας.

Στις 21:00 έχει ταινιάκι! Οι Απίθανοι έρχονται στις οθόνες μας.

Πάμε να δούμε λίγο την ιστορία: Περιπέτεια κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής 2018. Η Έλεν δεν έχει εγκαταλείψει ακόμα την τελευταία αποστολή της και μέχρι να επιστρέψει στο σπίτι, ο Μπομπ μαζί με την Βάιολετ και τον Ντας προσπαθούν να συνηθίσουν τους ρυθμούς της νέας τους καθημερινότητας μέσα στο σπίτι. Μαζί τους φυσικά και το μωρό Jack-Jack, που φαίνεται να διαθέτει απίστευτες δυνάμεις κάνοντας τη ζωή όλων μάλλον πιο δύσκολη. Μια νέα απειλή, όμως, που κάνει αισθητή την παρουσία της αρχικά μέσα από τον. τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας, καλεί όλους να συσπειρώσουν για άλλη μια φορά τις δυνάμεις τους για να την αντιμετωπίσουν.

Ο εχθρός όμως αυτή τη φορά έχει πολλά πρόσωπα και η. Απίθανη οικογένεια, έχει τις ίδια πιθανότητες να τα καταφέρει ή να αποτύχει. Τι από τα δύο θα συμβεί, εξαρτάται από το πόσο ενωμένοι θα σταθούν μεταξύ τους.

Δείτε το trailer

Σας βρήκαμε την ιδέα!