Η Mattel παρουσιάζει το website “Mattel Playroom” (www.mattelplayroom.com), ενός νέου, δωρεάν, ψηφιακού τόπου ο οποίος διαθέτει δραστηριότητες και περιεχόμενο των γνωστών brand Barbie, Fisher-Price, Hot Wheels και Thomas & Friends, παρέχοντας πληροφορίες και συμβουλές για το παιχνίδι μέσα στο σπίτι σε γονείς ώστε να ενθαρρύνουν τα παιδιά να συνεχίζουν να παίζουν((#KeepPlaying #ΤοΠαιχνίδιΣυνεχίζεται).

Τις επόμενες εβδομάδες, το website “Mattel Playroom” θα ανανεωθεί με πρόσθετο περιεχόμενο που θα περιλαμβάνει προγράμματα σχεδιασμού και νέους τρόπους και ιδέες για παιχνίδι με τα προϊόντα της Mattel.

ad

«Η αποστολή μας, να εμπνέουμε, να ψυχαγωγούμε και να βοηθάμε στην ανάπτυξη των παιδιών μέσα από το παιχνίδι είναι πιο σημαντική από ποτέ”, δήλωσε ο Richard Dickson, Πρόεδρος και COO της Mattel.

«Πιστεύουμε στη δύναμη του παιχνιδιού και στη συμβολή του στην ανάπτυξη των παιδιών, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει όλος ο κόσμος. Αναγνωρίζοντας τις μοναδικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γονείς και όλοι όσοι φροντίζουν παιδιά, τόσο λόγω της εργασίας από το σπίτι όσο του παιχνιδιού με τα παιδιά, έχουμε σχεδιάσει το “Mattel Playroom” με σκοπό να αποτελέσει πολύτιμο βοήθημα γι’ αυτούς».

O ιστότοπος “Mattel Playroom” θα ενημερώνεται κάθε εβδομάδα με νέο περιεχόμενο. Με το λανσάρισμα του website, δίνεται στους γονείς και τους ανθρώπους που φροντίζουν παιδιά εύκολη πρόσβαση σε περιεχόμενο στα προϊόντα της Mattel το οποίο περιλαμβάνει χρωμοσελίδες και δραστηριότητες με χρώμα που εκτυπώνονται, δωρεάν παιχνίδια, κατασκευές χειροτεχνίας και DIY δημιουργίες, κινούμενα, στατικά και live βίντεο καθώς και εφαρμογές/apps που μπορείτε να κατεβάσετε.

Ο νέος διαδικτυακός τόπος θα περιλαμβάνει επίσης, συμβουλές μάθησης στο σπίτι οι οποίες δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την ένωση παιχνιδιών και πληροφορίες από τους ειδικούς του παιχνιδιού της Mattel.

Οι γονείς και οι άνθρωποι που φροντίζουν παιδιά έχουν επίσης την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην social media συνομιλία χρησιμοποιώντας το hashtag (#KeepPlaying #ΤοΠαιχνίδιΣυνεχίζεται.