Μένουμε σπίτι

Συνεχίζουμε να μένουμε σπίτι και αφού έχουμε κάνει ότι δραστηριότητα υπάρχει στον πλανήτη, ήρθε η ώρα να φτιάξουμε τη ντουλάπα μας και να οργανωθούμε σωστά γιατί κάτι μου λέει πως θα γίνουν σύντομα κάποιες αγορές και θα πρέπει να βρούμε χώρο για να τις στοιβάξουμε.

Τι πρέπει να κάνουμε για να έχουμε μια όμορφη και λειτουργική ντουλάπα;

#1. Βγάζουμε όλα τα ρούχα έξω από την ντουλάπα μας και κάνουμε ένα γερό ξεκαθάρισμα! Δε νομίζω να χρειάζεσαι το θεόστενο μπλουζάκι που είχες στη Β’ γυμνασίου;

#2. Τοποθετούμε τα ρούχα ανά χρώμα γιατί έτσι μπορούμε να τα βρούμε πιο εύκολα αλλά και να τα συνδυάσουμε με άλλα χρώματα.

#3. Βρίσκουμε κρεμάστρες οι οποίες δεν είναι ικανές να κρατήσουν μόνο ένα ρούχο! Υπάρχουν κρεμάστρες πάνω στις οποίες μπορούμε να βάλουμε 2-3 ρούχα και να εξοικονομήσουμε χώρο.

#4.Τα παπούτσια τα οποία έχουν τρυπήσει ή χαλάσει δεν έχουν χώρο στην ντουλάπα σου αγαπημένο μου παιδί! Ήρθε η ώρα να αφήσεις κάποια πράγματα εκτός!

Είναι ευκαιρία, τώρα που μένουμε σπίτι να φτιάξουμε τα ρούχα μας και να δούμε τι θέλουμε και τι όχι! Εννοείται πως δεν πετάμε τίποτα το οποίο μπορεί να είναι λειτουργικό και το δωρίζουμε!

Τσέκαρε και το video για παραπάνω ιδέες:

Τσέκαρε και αυτό: Διαδικτυακές αγορές: Τι να αγοράσεις αυτή την περίοδο