Ταινίες

Μένουμε σπίτι: Όσοι είναι πιστοί στην καραντίνα όσο δύσκολη κι αν είναι αυτή θέλουν τρόπους να είναι λίγο παραγωγικός ο χρόνος τους μέσα στο σπίτι.

Και εμείς ανακαλύψαμε ότι λόγω του ιού και της πανδημίας που έχουμε σε όλο τον πλανήτη κάποιες κινηματογραφικές εταιρείες θα δώσουν τις ταινίες τους πιο γρήγορα στο κοινό και μάλιστα online μιας και οι κινηματογράφοι είναι κλειστοί.

Οι ταινίες αυτές θα έβγαιναν σύντομα στους κινηματογράφους, αλλά αφού αυτό πλέον είναι άχρηστο και να γίνει, οι εταιρείες και μπράβο τους τις δίνουν online.

Εμείς εδώ πιστοί στο να σας κάνουμε εύκολη τη ζωή, μαζέψαμε πέντε έτσι σαν πρώτο δείγμα και σας τις παρουσιάζουμε και σας καλούμε να τις δείτε.

  1. Birds of Prey – Είναι η πρώτη ταινία που διαλέξαμε για εσάς και είναι ήδη διαθέσιμη online. Έχει να κάνει με τον χωρισμό της Harley Quinn από τον Τζόκερ και την προσπάθεια να βρει τον εαυτό της χωρίς εκείνον πια στη ζωή της. Παραμένει φυσικά για τα σίδερα.

2. Onward – Απίστευτα κινούμενα σχέδια φυσικά από την Pixar όπου δύο ξωτικά αδέλφια μάλιστα συνειδητοποιούν πως υπάρχει ένας μαγικός τρόπος να φέρουν τον μπαμπά τους ξανά στη ζωή έστω και μία ημέρα. Τη συστήνουμε ανεπιφύλακτα όμως ε!

3. The Invisible Man – Ένα θρίλερ για γερά νεύρα που αφορά τη ζωή μιας γυναίκας που κακοποιείται από την σχέση της, αλλά καταφέρνει να δραπετεύσει και να ελευθερωθεί. Ισχύει όμως; μπααααα, για δείτε την σας παρακαλώ!

4.The Way Back – Μία υπέροχη ταινία με τον ακόμα πιο υπέροχο Μπεν Άφλεκ ο οποίος υποδύεται έναν παλαίμαχο αθλητή που χάνει τα πάντα εξαιτίας του πάθους για το αλκοόλ και προσπαθεί να ξαναβρεί τη ζωή του ως προπονητής σε μία απλή ομάδα ενός λυκείου.  Δεν το λες και κόντρα ρόλο για τον Μπεν Άφλεκ που έχει παραδεχθεί το πρόβλημά του με τον αλκοολισμό.

5. Doliοttle – Μία ταινία όπου ένας κτηνίατρος έχει την ικανότητα να μιλά στα ζώα και είναι για έναν λόγο που θα τον δείτε, ο μοναδικός που μπορεί να σώσει τη Βασίλισσα της Βρετανίας. Και επειδή ο σκοπός είναι ιερός και μην ακούσω σχόλιο, θα ταξιδέψει σε ένα μυθικό νησί.

Περιμένουμε τα σχόλιά σας για τις ταινίες αυτές και για οτιδήποτε άλλο θελήσετε στο citynowgr@gmail.com