Μέρη για φωτογραφίες

Μέρη για φωτογραφίες : Η Αθήνα είναι μια πόλη στην οποία μπορείς να κάνεις τα πάντα και είναι μια ιδανική περιοχή για να τραβήξεις εικόνες με το κινητό σου ή με τη φωτογραφική σου μηχανή.

ad

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Υπάρχουν πολλά σημεία στα οποία μπορείς να βγάλεις φωτογραφίες και να τις αναρτήσεις στα instagram stories σου έτσι ώστε να τραβήξεις τα βλέμματα των followers σου και να σε “λούσουν” με likes.

Σε ποιες περιοχές μπορείς να πας και να τραβήξεις τέλειες εικόνες:

#1.Κέντρο Αθήνας 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη City Now (@city_nowgr)

Σε πολλά σημεία στο κέντρο της Αθήνας υπάρχουν γωνιές τις οποίες μπορείς να απαθανατίσεις και να γεμίσεις τα stories σου με εικόνες τις οποίες μπορείς να επεξεργαστείς με διάφορους φωτισμούς. Φωτογράφισε τη Βουλή και χρησιμοποίησε διαφορά χρώματα, το ξενοδοχείο “Μεγάλη Βρετανία” και την είσοδο του ξενοδοχείου, και τα σκαλάκια στην πλατεία Συντάγματος.

#2.Ψυρρή 

Στου Ψυρρή θα ανακαλύψεις πολλά στενά τα οποία έχουν ιδιαίτερα γκράφιτι και είναι άξια φωτογραφίας. Τα στενά στη συγκεκριμένη περιοχή είναι υπέροχα ειδικά το βράδυ και σίγουρα θα βρεις ένα σημείο να το φωτογραφίσεις.

#3.Ζάππειο 

Μια βόλτα στο Ζάππειο Μέγαρο είναι ιδανική για να βγάλεις φωτογραφίες! Και θα ανακαλύψεις διάφορες γωνίες για να φωτογραφίσεις ενώ θα απολαύσεις και μια σχετική ηρεμία.

Τσέκαρε και αυτά: 

Ad