Μέρη για περπάτημα

Υπάρχουν πολλά μέρη για περπάτημα στην Αθήνα αλλά πρόσφατα ανακαλύψαμε πώς στο Μοσχάτο υπάρχει ένας ποδηλατόδρομος ο οποίος είναι ιδανικός για να κάνουμε βολτίτσες το βράδυ και να βρούμε την ηρεμία μας.

Αποφασίσαμε λοιπόν, να κάνουμε μια βόλτα από την αρχή της παραλιακής στο ύψος του Μοσχάτου και να κατευθυνθούμε με τα πόδια προς την Καλλιθέα. Και πρέπει να σου πούμε πως ήταν μια εξαιρετικά ευχάριστη βόλτα.

Ξεκινήσαμε να περπατάμε το βραδάκι – κατά τις 7:30 – και καθώς προχωρούσαμε, συναντήσαμε κόσμο ο οποίος είχε βγει για τρέξιμο αλλά και για να κάνει βόλτα με το ποδήλατο του, μιας και είναι ένα εξαιρετικό σημείο για ποδηλατάδα.

Καθώς προχωρούσαμε καταλάβαμε πόσο σημαντικό είναι να δίνουμε στον εαυτό μας τη δυνατότητα να παίρνει μερικές ανάσες από αυτή τη δύσκολη καθημερινότητα που ζούμε. Και πραγματικά δεν καταλάβαμε πότε πέρασε η ώρα καθώς ηρεμούσαμε σε όλη τη διαδρομή.

Υπάρχουν γεφυράκια τα οποία μπορείς να διασχίσεις και να περάσεις στην πλευρά της Καλλιθέας όπου η διαδρομή είναι διαφορετική καθώς δεν υπάρχει ποδηλατόδρομος και είναι σούπερ για να περπατήσεις.

Είναι μια περιχοή όπου μπορείς να κάνεις το περπάτημα σου, να ηρεμήσει το κεφάλι σου αφού δεν υπάρχει πολλή βαβούρα αλλά να κάνεις και τη γυμναστική σου αφού υπάρχουν όργανα.

Είναι ένα από τα μέρη για περπάτημα που πρέπει να επισκεφτείς!

Τσέκαρε κι αυτό:

TikTok : Δηλώνει πολύ όμορφη για να δουλεύει