Met Gala 2022

Το Met Gala 2022 πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Museum στη Νέα Υόρκη και πολλοί ήταν οι celebs που φόρεσαν τις δημιουργίες γνωστών σχεδιαστών και εντυπωσιάσαν στο κόκκινο χαλί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη E! News (@enews)

Ένα από τα πρόσωπα που όλοι περίμεναν να δουν ήταν η Kim Kardashian η οποία εμφανίστηκε φορώντας το iconic φόρεμα της Marilyn Monroe το οποίο είχε επιλέξει για να πει τα “Happy Birthday” στον Κένεντι και ήταν πραγματικά εντυπωσιακή.

Είναι η ολόχρυση τουαλέτα που φορούσε η ηθοποιός πριν από 60 χρόνια όταν τραγούδησε τα χρόνια πολλά στον τότε πρόεδρο Τζον Κένεντι για τα 45α γενέθλιά του. Το φόρεμα ήταν ραμμένο για εκείνη και είχε πάνω του πολύτιμους κρυστάλλους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το φόρεμα ήταν τόσο στενό που χρειάστηκε να της το ράψουν λίγο πριν από την εμφάνισή της στο Madison Square Garden μπροστά σε 15.000 θεατές, ενώ το χρώμα ταίριαζε απόλυτα στον τόνο του δέρματος της Μέριλιν.

Ο Πιτ Ντέιβιντσον, τη συνόδευσε με ένα κομψό μαύρο κοστούμι, λευκό πουκάμισο και μαύρα γυαλιά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη E! News (@enews)

Η Kim εμφανίστηκε στο λαμπερό fashion event έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφο της και κωμικό, Pete Davidson, και οι δυο τους τράβηξαν τα φλας των φωτογράφων καθώς ήταν ωραίοι βρε παιδί μου μαζί!

Μάλιστα, για την εμφάνιση στο Met Gala 2022 η Kim παραδέχτηκε ότι χρειάστηκε να χάσει αρκετά κιλά για να μπορέσει να φορέσει το εμβληματικό φόρεμα.

Τσέκαρε το βίντεο :

Τσέκαρε και αυτό : Συναισθηματικός εκβιασμός: Πώς τον καταλαβαίνεις στις σχέσεις