Met Gala 2023

To Met Gala 2023 αναμένεται να πραγματοποιηθεί την 1η Μαΐου στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης και είναι αφιερωμένο στον creative director του οίκου Chanel, Karl Lagerfeld! 

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Πολλοί είναι οι celebs που θα δώσουν το παρών και όλοι περιμένουμε να δούμε την οικογένεια των Καρντάσιαν – Τζένερ να κάνει τη δική του παρέλαση στο κόκκινο χαλί. Αλλά κάτι έχει συμβεί και παίζει να μην κάνουν καν εμφάνιση!

Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή που επικαλείται η Page Sixe, η “Σιδηρά Κυρία” της μόδας , Anna Wintour, θέλει να κάνει ριζικές αλλαγές και τα ερώτηματα που θέτει είναι πολλά διότι ακόμη δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει έτσι ώστε ο θεσμός να συνεχίσει να εκπροσωπεί αυτό που στηρίζει.

Η Κιμ Καρντάσιαν ήταν αυτή που προσκλήθηκε για πρώτη φορά στο Μet Gala πριν από κάποια χρόνια και άνοιξε μαζί με τον Κάνιε Γουέστ το δρόμο και στην υπόλοιπη οικογένεια! Αλλά για το Met Gala 2023 υπάρχουν ερωτήματα διότι κανείς δεν ξέρει αν θέλει η Anna Wintοr να συνεχιστεί με αυτόν τον τρόπο η προβολή του.

Ακόμη παραμένει άγνωστο, αν η οικογένεια θα προσκληθεί στο μεγάλο fashion γεγονός αλλά πληροφορίες αναφέρουν πως εκείνες έχουνα αρχίσει να ετοιμάζουν τα ρούχα που θα φορέσουν!

Μην ξεχνάμε πως πρόκειται για μια οικογένεια που έχει καταφέρει να φέρει πολλά χρήματα στο συγκεκριμένο γεγονός το οποίο είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα!

Tσέκαρε και αυτά: