Met Gala 2023

To Met Gala 2023 θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαΐου και όλοι όσοι είναι καλεσμένοι έχουν ήδη διαλέξει την ιδιαίτερη δημιουργία που θα φορέσουν για να τιμήσουν έναν από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές της γενιάς του, τον Karl Lagerfeld.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ  ΕΔΩ

H αγαπημένη γιορτή της μόδας αναμένεται να απασχολήσει τους πάντες φέτος διότι το θέμα αφορά στον σχεδιαστή που δημιούργησε τεράστιες τάσεις και αγαπήθηκε από όλους.  Το θέμα του είναι “Karl Lagerfeld: A Line of Beauty”, και με αυτότον τρόπο αποτίουν φόρο τιμής στον σχεδιαστή που έχει φύγει από τη ζωή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Met Gala (@metgalaoffical)

Το μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης στη Νέα Υόρκη θα γεμίσει κόσμο από την παγκόσμια showbiz και αναμένεται να δούμε πολύ ιδιαίτερα πράγματα.

Οι οικοδεσπότες της βραδιάς θα είναι η Πενέλοπε Κρουζ,  η Ντούα Λίπα, η Μικαέλα Κοέλ και ο Ρότζερ Φέντερερ. Εννοείται πως στο πλευρό του θα βρίσκεται και η λατρεμένη Άννα Γουίντορ η οποία δε γίνεται να λείπει από το Met Gala 2023.

To φιλανθρωπικό γεγονός καταφέρνει να συγκεντρώνει τα βλέμματα όλων κάθε χρόνο και στο κόκκινο χαλί – το οποίο πέρυσι ήταν ροζ – εμφανίζονται μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας showbiz τα οποία φορούν δημιορυγίες που όλοι λατρεύουν!

Τσέκαρε και αυτά: