Met Gala

Το Met Gala έρχεται και στις 2 Μαΐου, πρόσωπα της παγκόσμιας showbiz και μόδας θα εμφανιστούν στο ειδικά διαμορφωμένο χαλί με ιδιαίτερες δημιουργίες υψηλής ραπτικής που έχουν επιμεληθεί οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας στον κόσμο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Met Gala 2022 (@metgalaofficial)

Το Met Gala 2022 θα γίνει τη Δευτέρα, 2 Μαϊου, στη Νέα Υόρκη και θα γιορταστεί μια ακόμη έκθεση με εμβληματικά ρούχα τα οποία έχουν αφήσει εποχή στον κόσμο της μόδα. Το θέμα το φετινού Gala έχει τίτλο In America: An Anthology of Fashion και αφορά σε δημιουργίες οι οποίες αποπνέουν το αμερικάνικο αίσθημα αλλά και τη διαφορετικότητα που πλέον είναι από τα κύρια θέματα που απασχολούν τον κόσμο της μόδας.

Μάλιστα, ένα από τα ερωτήματα που έχουν προκύψει και θέλουν να θίξουν όλοι οι celebrities και οι σχεδιαστές μόδας είναι “Ποιος μπορεί να είναι Αμερικάνος” καθώς όλοι πιστεύουν πως ένας άνθρωπος μπορεί να είναι ότι θέλει και πως μπορεί να λέει περήφανα πως είναι ένα μέλος της Αμερικής.

Στις 17 Μαρτίου ανακοινώθηκε από τη Vogue, πως τα πρόσωπα που θα είναι οικοδεσπότες του φετινού Gala θα είναι τρία! Και ποια είναι αυτά;

Η Blake Lively, o σύζυγος της, Ryan Reynolds, η Regina King και ο Lin-Manuel Miranda! Βέβαια, από το Met Gala δε θα λείπει η λατρεμένη Anna Wintour και ο Tom Ford ο οποίος έχει επίτιμη θέση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Met Gala 2022 (@metgalaofficial)

Το event θα γίνει στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης!

Τσέκαρε και αυτό : Kylie Jenner : Οι απειλές της Blac Chyna