Meta

Η Meta είναι μια εταιρεία που θέλει να δημιουργήσει πολλά πράγματα στον κόσμο του ίντερνετ και αυτή τη φορά οι σκέψεις του Ζούκερμπεργκ και των ανθρώπων που εμπιστεύεται, στρέφονται προς τη δημιουργία ενός μέσου κοινωνικής δικτύωσης το οποίο θα θυμίζει το Twitter.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

H εταιρεία θέλει να δημιουργήσει ένα νέο δίκτυο το οποίο θα στηρίζεται καθαρά σε αναρτήσεις κειμένων και οι δημιουργοί θα μπορούν να μοιραστούν όλα τα ενδιαφέροντα τους και να πουν όλα αυτά που θέλουν.

Η εφαρμογή θα θυμίζει ένα πλαίσιο όπως αυτό που είχε το Mastodon το οποίο ειχε ξεκινήσει το 2016 και η εταιρεία θέλει να δημιουργήσει όσο πιο γρήγορα το μέσο για να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως το twitter έχει αρχίσει να “πέφτει” μετά από όλα όσα κάνει ο Έλον Μάσκ.

Η εταιρεία του Μάρκ Ζούκερμπεργκ αντιμετωπίζει πολλά θέματα το τελευταίο διάστημα διότι οι επενδύσεις δεν έχουν αποδώσει έτσι όπως θα ήθελαν και ο ανταγωνισμός που έχει έρθει από το TikTok έχει κάνει πολύ κόσμο να γυρίσει την πλάτη του στο Instagram.

H νέα εφαρμογή την οποία σκέφτονται στη Meta  θα μοιάζει πολύ με το μέσο όπου όλοι έχουε τιτιβίσει κάποια στιγμή και ίσως τη δούμε να εμφανίζεται σύντομα.

Tσέκαρε και αυτά: