Metallica

Οι Metallica είναι ένα από τα πιο legendary συγκροτήματα στον κόσμο και έχουν καταφέρει με τις κομματάρες του να μας κάνουν να χτυπάμε το κεφάλι μας δεξιά κα αριστερά! Και επιστρέφουν με νέο τραγούδο!

Στο TikTok αναρτήθηκε ένα βίντεο με μια μικρή εισαγωγή του νέου τους τραγουδιού το οποίο θα ενταχεθί στο νέο τους άλμπουμ “72 Seasons”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Στο βίντεο ζητούν από τους θαυμαστές να κάνουν ντουέτο μαζί τους και ήδη έχουν ξεκινήσει να δημιουργούνται οι πρώτες αναρτήσεις!

@metallica #duet with @metallica ♬ original sound – metallica

Το απόσπασμα που ακούγεται είναι ορχηστρικό και σε αυτό βλέπουμε μια σειρά από βίντεο όπου πρώτος ο Λαρς Ούρλιχ παίζει τύμπανα, ο Ρόμπερτ Τρουχίγιο παίζει μπάσο και στο τελευταίο βλέπουμε τον leader της μπάντας, Τζέιμς Χέτφιλντ.

Οι Metallica είναι από τα ροκ συγκροτήματα που έχουν καταφέρει να αντέξουν στο χρόνο καθώς δεν έχουν “χωρίσει” για μεγάλο διάστημα και εξακολουθούν ακόμη να χαρίζουν στον κόσμο επιτυχίες!

Βέβαια, τα παλιά κομμάτια τους δεν γίνεται να μην τα ακούσεις ακόμη και σήμερα καθώς είναι επικά και σε πολλά μαγαζιά που παίζουν ροκ μουσική θα ακούσεις το αγαπημένο “Enter Sandman” και το μοναδικό “Nothing else matters”.

Tσέκαρε και αυτά: