Μπράβο στους πολίτες στο Μέτσοβο! Έκαναν την διαφορά στη χώρα μας και απαγόρευσαν τα πανηγύρια. Μην κολλήσει κανένας κορονοϊό και τρέχουμε!

Το Μέτσοβο έδειξε το δρόμο και παρέδωσε δωρεάν μαθήματα αυτοσυγκράτησης, καθώς κατάργησε από μόνο του χωρίς καμιά παραίνεση τα πανηγύρια, μπροστά στον κίνδυνο του κορονοϊού.

Στη ζωή απ ότι φαίνεται, κάποιοι λειτουργούν στη βάση του… ουδέν μονιμότερον του προσωρινού, ενώ άλλοι πάλι εγκρατείς, ενεργούν με γνώμονα το… προσέχουμε για να έχουμε.

Σε αυτή τη δεύτερη κατηγορία ανήκει και το Μέτσοβο, όπου μπροστά στις ανησυχητικές διαστάσεις που παίρνει πάλι η πανδημία με εικόνες συνωστισμού σε διάφορες περιοχές της χώρας, αποφάσισε την… αυτοκατάργηση των πανηγυριών.

Η επιστημονική κοινότητα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, με πολλούς εξ αυτών να κάνουν λόγο για καθολική απαγόρευση των πανηγυριών. Στην Ήπειρο λοιπόν που είναι συνυφασμένη με τα πανηγύρια, ελήφθη η απόφαση αυτή στο Μέτσοβο. Οι πολιτιστικοί σύλλογοι ήδη έχουν αναστείλει τις δραστηριότητες τέτοιας μορφής.

Οπότε δεν έχει πανηγύρια στο Μέτσοβο.