Mια Καλίφα

Η Μία Καλίφα είναι μια από τις πιο γνωστές και “αντισυμβατικές” γυναίκες στο χώρο των ερωτικών ταινιών, και σίγουρα ξέρει πολλά πράγματα τον οποίο τον αφορούν καθώς έχει ασχοληθεί πολύ!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ

Μιλώντας στο podcast της Έμιλι Ραταϊκόφσκι, θέλησε να δώσει κάποιες “συμβουλές” στον κόσμο που έχει αποφασίσει πως θέλει το κύριο επάγγελμα του να είναι η συμμετοχή σε ερωτικές ταινίες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata)

“Αν θέλετε να μπείτε στη βιομηχανία του σεξ, κάντε το μετά τα 18. Αυτή είναι η νόμιμη ηλικία. Πρέπει να είσαι πραγματικά ρεαλιστής σχετικά με την ασφάλεια και την ηθική γύρω από αυτή τη δουλειά γιατί είναι το αρχαιότερο επάγγελμα σε ολόκληρο τον κόσμο. Το πιο παλιό επάγγελμα, δεν θα σταματήσει ποτέ. Μάλιστα όσο περισσότεροι είναι οι περιορισμοί τόσο θα βρίσκουν τρόπους να τους παρακάμψουν”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mia K. (@miakhalifa)

Η Μία Καλίφα με καταγωγή από το Λίβανο είχε προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις όταν ξεκίνησε να συμμετέχει σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου, καθώς ο ισλαμικός κόσμος δεν αποδέχεται αυτού του είδους την εργασία και δέχτηκε πολλές επιθέσεις.

Πλέον ασχολείται μόνο με τη σελίδα της στο ΟnlyFans καθώς της αποφέρει πολλά περισσότερα χρήματα και μπορεί να κάνει ότι θέλει, όπως το θέλει και δε χρειάζεται να ακούει κανέναν!

Τσέκαρε και αυτά :

Survivor All Star : Το “θρίλερ” με τον Ντάνο

Δωρεάν ίντερνετ Αθήνα : Που μπορείς να πας