Fashion addicts

Fashion addicts  : Ο ιταλικός οίκος καλλυντικών LA BOTTEGA συνεργάστηκε με το περιοδικό TOILETPAPER του γνωστού μας από την μπανάνα Maurizio Cattelan στη φετινή κολεξιόν προϊόντων ομορφιάς και ένδυσης στον ελεύθερο χρόνο. Με ερεθιστικά χρώματα και όραμα, οι Cattelan και Pierpaolo Ferrari παρουσίασαν πιτζάμες, παντόφλες, σετ προϊόντων ομορφιάς, τζελ, έλαια, αρώματα εσωτερικού χώρου.

«Το TOILETPAPER ξεκίνησε πριν δέκα χρόνια με την επιθυμία του Pierpaolo και τη δική μου για ένα μέρος όπου θα δίναμε χώρο στις ιδέες και στα ένστικτά μας, απελευθερώνοντας τους εαυτούς μας από τους κανόνες του κόσμου από τον οποίο προερχόμαστε» είπε ο ιδρυτής του περιοδικού Maurizio Cattelan. «Ξεκινήσαμε με φωτογραφίσεις για το περιοδικό και πάρτι για τα καινούργια τεύχη· μετά, οι φωτογραφίες εισχώρησαν σε άλλους κόσμους και αντικείμενα. Τώρα πάμε παραπέρα, παρουσιάζοντας την κολεξιόν ομορφιάς με τον LA BOTTEGA, την ιδέα της οποίας συλλάβαμε και αναπτύξαμε μαζί σε όλα τα στάδια και φάσεις» διευκρίνισε ο φωτογράφος και συνιδρυτής του περιοδικού Pierpaolo Ferrari.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @toiletpapermagazineofficial

Ο αναγνωρισμένος ειδικός στο μιξάζ Oscar Quagliarini πειραματίστηκε για να ανεβάσει σε υψηλότερα επίπεδα την εμπειρία όσφρησης· κλασική φλοράλ ευωδιά αναδύεται από το λάδι για το σώμα ( https://www.instagram.com/p/CbIepTgL1P5/ ). Παρουσιάζονται επίσης και προϊόντα για το σπίτι όπως απορρυπαντικό για πιάτα ( https://www.instagram.com/p/CakghPcrKqZ/ ). Οι πιτζάμες αποτελούνται από πουκάμισο με κουμπιά και παντελόνι και είναι από βαμβακερό σατέν .

«Η συνεργασία με το TOILETPAPER είναι ένα ιδιαίτερα καινοτόμο πρότζεκτ που για εμάς είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα ευκαιρία. Από τη μια μεριά, η κολεξιόν ενσαρκώνει αυτή τη θέση προς διαφοροποίηση που είναι τυπική για την εταιρεία μας και από την άλλη εκφράζει την ικανότητά μας να δημιουργούμε προϊόντα επί παραγγελία τα οποία έως σήμερα τα έχετε δει σε πρότζεκτ για ξενοδοχεία μαζί με τις πάνω από 50 αδειοδοτημένες φίρμες μας» δήλωσε ο πρόεδρος του LA BOTTEGA, Tommaso Pacini.

 

 

Τσέκαρε και αυτό : 5 λόγοι για να δεις το “RuPaul’s drag race”