Michaek Jackson

Το νέο, φαντασμαγορικό μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ για τον Michael Jackson πρόκειται να ξεκινήσει περιοδεία σε όλη την Αμερική το 2023. Το «MJ», το οποίο είναι γεμάτο με δεκάδες τραγούδια του βασιλιά της ποπ σχεδιάζει να επισκεφθεί 17 μεγάλες πόλεις μέσα σε επόμενα δύο χρόνια ξεκινώντας από το 2023.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Associated Press, η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στο Σικάγο και στο θέατρο «James M. Nederlander» στις 15 Ιουλίου 2023.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι από την ανταπόκριση του Μπρόντγουεϊ στο “MJ”Το μιούζικαλ για τον Michael Jackson σε περιοδεία το επόμενο χρόνο
και από το γεγονός ότι ήδη δουλεύουμε πολύ για να φέρουμε αυτή τη συναρπαστική παράσταση στο Σικάγο αλλά και στις υπόλοιπες πόλεις των ΗΠΑ», δήλωσε η παραγωγός Lia Vollack σε ανακοίνωσή της. «Το Σικάγο είναι ένας κορυφαίος θεατρικός και μουσικός προορισμός και είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε αυτό το ταξίδι σε έναν από τους πιο όμορφους χώρους του Nederlander Organization».

Το μιούζικαλ περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Τζάκσον και των Jackson 5, όπως τα «ABC», «Black or White», «Bad», «Billie Jean, «Thriller» και «I’ll Be There».
Λεπτομέρειες και το πλήρες καστ θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Τσέκαρε και αυτό : Άνδρος: Ανάρπαστο το νησί στο Ισραήλ