Μιχάλης Πάντος

Ο Μιχάλης Πάντος είναι ένα πρόσωπο που καταφέρνει με κάθε του λέξη να μονοπωλεί το ενδιαφέρον, καθώς θεωρείται ένας γνώστης της μόδας που δύσκολα μπορεί να συναντήσει κανείς στην Ελλάδα.

Ο fashion expert, είναι ένας άνδρας που μετρά περίπου 30 χρόνια στο χώρο της μόδας και θεωρείται από τους top γιατί οι γνώσεις του αλλά και ο τρόπος προσέγγισης γύρω από τα πράγματα είναι εξαιρετικά ιδιαίτερος.

Όσοι τον έχουν συναντήσει σε κάποιο fashion show ή όταν τριγυρνά στους δρόμους της Αθήνας όπου και ανακαλύπτει ξεχωριστά μέρη, κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο πολύ ευγενικό και ιδιαίτερα ευφυή.

Ο fashion editor που ασχολήθηκε με τη Vogue δίνοντας της έναν άλλον αέρα ως διευθυντής μόδας και φανερώνοντας στις Ελληνίδες και στους Έλληνες πτυχές της μόδας που ίσως να μην είχαν αντιληφθεί πως υπάρχουν, διαθέτει μια μυστηριώδης φαντασία όπως θα δεις και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram καθώς οι εικόνες που αναρτά ανά διαστήματα φανερώνουν πως η τέχνη είναι ένα μεγάλο πάθος που έχει και πως η αισθητική μπορεί να προκύψει μέσα από ιδιαίτερα στοιχεία  τα οποία προβάλλονται.

Το 1986 ήταν η πρώτη του δουλειά στο περιοδικό “Γυναίκα” και από τότε η ανοδική του πορεία ήταν κάτι που απολάμβαναν όλοι γύρω του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη michael p. (@2blemp)

Έχει δουλέψει με πολλά μοντέλα και ένα από τα πρόσωπα αυτά ήταν και η Ναόμι Κάμπελ, η οποία του είχε πει πως δεν “είχε περίοδο ποτέ δεύτερη μέρα στην ίδια πόλη” ενώ ο ίδιος είχε δηλώσει πώς όποιος την έβλεπαν του “έπεφταν” τα σαγόνια.

Ο Μιχάλης Πάντος σε συνέντευξη του στο παρελθόν, στον Άρη Καβατζίκη είχε δηλώσει πώς οι συμπεριφορές που βλέπει κανείς στο GNTM απέναντι στα κορίτσια δε συνάδουν με αυτές στον πραγματικό κόσμο και πώς δεν μιλά κανένας έτσι στα μοντέλα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη michael p. (@2blemp)

Να σου θυμίσουμε πως είχε συμμετάσχει και στο Project Runway που είχε προβληθεί στο ΟΡΕΝ στο παρελθόν!

Ένας άνθρωπος με σπουδαία καριέρα, με άποψη και με ιδιαίτερο στιλ!

Τσέκαρε και αυτά : 

Black Friday 2022 : Τι είναι και πώς ξεκίνησε

Καθάρισμα σπιτιού : 3 μικρές συμβουλές