Μικαέλα Νόβακ Μάρλει

Η Μικαέλα Νόβακ Μάρλει και η κόρη της Μάρα, κατάφεραν να σαρώσουν όταν μπήκαν στις οντισιόν του GNTM 5 και ο κόσμος στα social media ενθουσιάστηκε όταν είδε μια μητέρα να ποζάρει στο πλευρό της κόρης της.

Η 45χρονη Μικαέλα έχει ασχοληθεί σε μικρή ηλικία με το μόντελινγκ, καθώς είχε κερδίσει το 1998 τον τίτλο Μις Σλοβενία και για αρκετό καιρό συνέχισε την καριέρα της σε αυτό. Ωστόσο, ο αθλητισμός και ο χορός ήταν οι δυο μεγάλες της αγάπες και ασχολήθηκε πολύ με αυτά τα δυο ενώ και η κόρη της έχει αδυναμία στον αθλητισμό.

 

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 

Η Μικαέλα Νόβακ Μάρλει όπως είδαμε και στην οντισιόν, είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα η οποία διαθέτει έναν πολύ ήρεμο χαρακτήρα και δε φάνηκε να είναι αυτό που λέμε “ψωνισμένη”. Μάλιστα, έδειξε πως είναι η απόλυτη μαμάκα καθώς αν δεν περνούσε η κόρη της, ούτε και εκείνη θα ήθελε να συνεχίσει στον διαγωνισμό μοντέλων.

Αυτό που παρατηρήσαμε είναι πώς αρκετός κόσμος αναζήτησε τη Μικάελα στο Instagram αλλά δεν μπορούσε να βρει τον λογαριασμό της! Έτσι, βάλαμε τις μηχανές μπροστά και βρήκαμε το account της αλλά δυστυχώς, δεν είναι ανοικτό το προφίλ της και το έχει κλειδωμένο!

Στο φετινό GNTM αναμένεται να δούμε πολλές και ενδιαφέρουσες προσωπικότητες οι οποίες έχουν να δείξουν πολλά πράγματα αλλά αυτό που θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, είναι πώς θα μπουν στο σπίτι γυναίκες όπως η Μικαέλα, που θα φέρουν έναν άλλο αέρα και θα πρέπει να δείξουν πώς μπορούν να κάνουν τα πάντα (που σίγουρα μπορούν).

Το GNTM μας συστήνει σχεδόν κάθε χρόνο νέα πρόσωπα τα οποία θα μπορούσαν κάλλιστα να εμφανιστούν σε πολλές καμπάνιες και η Μικαέλα θα ήταν ιδανική για μια beauty καμπάνια μεγάλης εταιρείας καλλυντικών γιατί πολλές γυναίκες θα ταυτιστούν.

Περιμένουμε να δούμε!

Τσέκαρε και αυτό : Jamiroquai : Επανακυκλοφορούν το μοναδικό ‘Emergency On Planet Earth’