Μικαέλα Νόβακ Μάρλει

Η Μικαέλα Νόβακ Μάρλει κατάφερε να μπει στις οντισιόνς του GNTM 5 και να σαρώσει με την κόρη της, Μάρα Μάρλει αφού είναι και οι δυο κούκλες.

 

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΕΔΩ 

Το μοντέλο και αθλήτρια η οποία κατάγεται από τη Σλοβενία, έχει καταφέρει να φτάσει πολύ ψηλά στη ζωή της καθώς μέσω του αθλητισμού γνώρισε πολλές επιτυχίες και στο παρελθόν – το 1998  – είχε κερδίσει τον τίτλο της Μις Σλοβενία.

Έχει υπάρξει δασκάλα χορού και όταν γνώρισε τον σύζυγο της, Γιώργο Μάρλει, μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη για να μπορεί να μεγαλώσει την αγαπημένη της κόρη.

Όταν κέρδισε τον τίτλο της Μις Σλοβενία, πολλά ήταν τα τηλεοπτικά δίκτυα που ήθελαν να της πάρουν συνέντευξη και να τη μάθουν ακόμη καλύτερα!

Στο Twitter κυκλοφόρησε και μια φωτογραφία της από το παρελθόν και δεν έχει αλλάξει καθόλου :

Τσέκαρε την :

Βέβαια, αφοσιώθηκε πλήρως στην οικογένεια της και όπως είδαμε στην οντισιόν που έκανε με την κόρη της, την κοιτάζει μέσα στα μάτια και θέλει το καλύτερο για εκείνη.

Η 47χρονη μαζί με την κόρη της εμφανίστηκαν στις οντισιόν και επέλεξε να μπει και εκείνη στο πλατό για να δείξει πως έχει μια θέση στον κόσμο του μόντελινγκ.

Η ίδια θέλει να μπει στο σπίτι μαζί με την κόρη της γιατί πιστεύει πως θα είναι μια πολύ όμορφη εμπειρία για να τη ζήσουν μαζί!

Τα μυστικά της για την απίστευτη της εμφάνιση είναι δυο :

ο αθλητισμός και ο Έλληνας σύζυγος!

Μάλιστα, ήταν και αυτός που της είπε πως πρέπει να βρεθεί στο GNTM!

Η Μικαέλα Νόβακ Μάρλει έχει λογαριασμό στο Instagram, αλλά η 47χρονη έχει επιλέξει να το έχει “κλειστό” το προφίλ της.

Τσέκαρε και την οντισιόν :

Κούκλες πάντως και οι δυο!

Τσέκαρε και αυτό : Αργίες 2023 : Πότε και ποιες είναι