Μικαέλα Νόβακ Μαρλή

Μικαέλα Νόβακ Μαρλή: Μια γυναίκα που μόλις εμφανίστηκε στις οντισόνς του GNTM 5 μας άφησε με το στόμα ανοιχτό γιατί δεν είναι 18 ετών αλλά βάζει κάτω όλα τα μοντέλα που έχουν εμφανιστεί στο ριάλιτι!

Η “μαμά” του φετινού GNTM κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις όταν μπήκε με την κόρη της, Μάρλα Μαρλή στις οντισιόνς και είναι πραγματικά μια κούκλα. Βέβαια, σε αυτό το σημείο να πούμε, πως και η κόρη της είναι μια νέα γυναίκα η οποία διαθέτει όλα τα καλά του κόσμου και το DNA της μαμάς και του μπαμπά έκανε πολύ καλή δουλειά.

Η Μικαέλα Νόβακ Μαρλή δεν είναι μια γυναίκα η οποία “συστήθηκε” με το μόντελινγκ μέσω του GNTM καθώς έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με αυτό ενώ έχει κερδίσει και τον τίτλο Μις Σλοβακία.

Λίγα πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις : 

  • Είναι 46 ετών
  • Κατάγεται από τη Σλοβενία
  • Μένει στη Θεσσαλονίκη με την οικογένεια της
  • Έχει λάβει μέρος στον διαγωνισμό Μις Κόσμος στις Σεϋχέλλες
  • Ο λόγος για τον οποίο σταμάτησε να ασχολείται με το μόντελινγκ, είναι γιατί ήθελε να ασχοληθεί με την οικογένεια της.
  • Ασχολείται με τον στίβο και τον χορό!
  • Είναι μια γυναίκα που πιστεύει στην πειθαρχία.

Η ανατροπή που ετοιμάζει

Η Μικαέλα Νόβακ Μαρλή από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της στο GNTM, είχε δηλώσει πώς αν η κόρη της φύγει από το ριάλιτι, θα ακολουθήσει και εκείνη!

Το μοντέλο που πραγματικά είναι πανέμορφο, δεν μπορεί να κάνει πράγματα χωρίς να έχει την κόρη της δίπλα της, και επειδή μοιράζονται ένα κοινό όνειρο δεν θέλει να φαντάζεται πως δε θα συνεχίσει στον διαγωνισμό χωρίς το παιδί της.

Επομένως, αν γίνει κάποια στραβή, η Μικαέλα είναι αποφασισμένη να αποχωρήσει οικειοθελώς αν η κόρη της, Μάρα Μαρλή δεν καταφέρει να πείσει τους κριτές πως πρέπει να συνεχίσει.

Τσέκαρε και αυτά :

Σπύρος Μαρτίκας : Έχει καταφέρει να γίνει instagrammer

Μύρια Κυριακίδου : Εκτός από μοντέλινγκ κάνει και κάτι άλλο