Miley Cyrus

To 8ο studio album της Miley Cyrus με τίτλο “Endless Summer Vacation” έκανε ντεμπούτο στο #3 του Billboard Top 200 πουλώντας σχεδόν 120 χιλιάδες, πετυχαίνοντας τη καλύτερη εμφάνιση της Miley στο chart μετά από σχεδόν 10 χρόνια. Επίσης, το “Endless Summer Vacation” εκτοξεύθηκε απευθείας στην κορυφή των albums chart στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία και την Νέα Ζηλανδία. Η νέα της δουλειά είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα μέσω της Panik Records και παγκόσμια μέσω της Sony Music.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η Miley Cyrus ανακοίνωσε την νέα της δισκογραφική δουλειά κυκλοφορώντας παράλληλα το τραγούδι “Flowers” το οποίο έγινε ένα από τα μεγαλύτερα hits στην Ελλάδα, παγκοσμίως αλλά και γενικότερα της καριέρας της. Το single μόλις μία εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του σάρωσε τα charts της Ελλάδας ανεβαίνοντας σε μικρό χρονικό διάστηκα στο #1 του International Airplay Chart by MediaInspector, όπου παραμένει για 7η συνεχόμενη εβδομάδα, ενώ εκτοξεύθηκε στην κορυφή του Spotify Greece, του Shazam Chart, των YouTube Trends, του iTunes Chart καθώς και του International Digital Singles Chart by IFPI.

Το ”Flowers” πρόσφατα έσπασε κι ένα ακόμη ρεκόρ για το Spotify, καθώς αποτελεί πλέον το μόνο τραγούδι που καταφέρνει να ξεπεράσει τα 600 εκατομμύρια streams σε λίγο χρόνο (Μόλις 49 μέρες).

Endless Summer Vacation tracklist:

1. Flowers
2. Jaded
3. Rose Colored Lenses
4. Thousand Miles (feat. Brandi Carlile)
5. You
6. Handstand
7. River
8. Violet Chemistry
9. Muddy Feet (feat. Sia)
10. Wildcard
11. Island
12. Wonder Woman
13. Flowers (Demo)

 

Τσέκαρε και αυτά: