Μίλτος Τεντόγλου

Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι ο άνθρωπος που κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο “Αθλητής της χρονιάς 2022” και άφησε πώς του, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Λευτέρη Πετρούνια!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο αθλητής με την πολύ ιδιαίτερη προσωπικότητα που είχε καταφέρει να ξετρελάνει τους πάντες με τις αναφορές του στα παιχνίδια και στην αγάπη του για τα κόμικ, ανακηρύχθηκε κορυφαίος έπειτα από ψηφοφορία του ΠΣΑΤ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SEGAS (@segas.gr)

Ο άλτης του μήκους επικράτησε στην ψηφοφορία που έγινε μεταξύ του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών καθώς είχε μια εξαιρετική χρονιά και είναι ένα πρόσωπο που απασχόλησε πολύ.

Ο Μίλτος Τεντόγλου πήρε χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό, χρυσό μετάλλιο στον κλειστό στίβο και ασημένιο στο παγκόσμιο στο μήκος ανδρών.

Ποιος είναι ο αθλητής

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που κατάφερε να γίνει πολλές φορές viral με τις ατάκες του και ο κόσμος τον έχει συμπαθήσει πολύ.

Γεννημένος στις 18 Μαρτίου του 1998 και η καταγωγή του είναι μικρασιατική. Έχει μεγαλώσει στα Γρεβενά και εκεί πέρασε τα παιδικά του χρόνια και την εφηβεία.

Ως έφηβος θέλησε να ασχοληθεί με πολλά πράγματα και ξεκίνησε ως χόμπι το παρκούρ. Σε ηλικία 15 ετών ξεκίνησε τον στίβο καθώς τον παρότρυνε ο προπονητής Βαγγέλης Παπανίκος ο οποίος τον είχε δει να κάνει παρκούρ.

Ήταν ο πρώτο που αναγνώρισε το ταλέντο και έπειτα ανέλαβε να τον προπονήσει ο Γιώργος Πομάσκι ο οποίος παραμένει ο προπονητής του.

Τσέκαρε και αυτά:

Kate Moss : Ποζάρει με ροζ μαλλιά

Χριστούγεννα στην Αθήνα : Υπέροχες φωτογραφίες