Mimi Webb

H τραγουδοποιός και καλλιτέχνης Mimi Webb κυκλοφόρησε το νέο της pop anthem, “Red Flags”, μέσω της Panik Records/Sony Music. Αυτό το high-energy track δίνει μία ακόμη γεύση στους θαυμαστές της για το τι πρέπει να προσδοκούν απ’το επερχόμενο debut album της με τίτλο, “Amelia”, που έρχεται στις 3 Μαρτίου 2023.

Τα δυναμικά φωνητικά της Mimi σε συνδυασμό με τους μοναδικούς στίχους παίρνουν ζωή στο επίσημο video, που σκηνοθέτησε ο Drew Kirsch, με το οποίο ταξιδεύει τους θαυμαστές της σε μία περιπέτεια αφύπνισης, εκδίκησης και δύναμης για κάθε περιφρονημένο έρωτά μας. Δείτε το video εδώ. Tο τραγούδι έχει γραφτεί από τους Mimi Webb, Connor McDonough, Toby McDonough, Ryan Daly, Castle και Cirkut και είναι σε παραγωγή των Connor McDonough, Ryan Daly, και Cirkut.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η Mimi τραγούδησε ζωντανά το “Red Flags” στην εκπομπή The Late Show with Stephen Colbert. Παράλληλα, συνεχίζει την πορεία ως μία καλλιτέχνη που πρέπει να γνωρίσεις, καθώς έλαβε και την υποψηφιότητα της στα φετινά βραβεία 2023 BRIT Awards στην κατηγορία ‘Best New Artist’.

Tσέκαρε το εδώ!

Το πολλά υποσχόμενο debut album της Mimi, “Amelia”, θε περιέχει 12 tracks συμπεριλαμβανομένων των singles “House On Fire” και “Ghost of You”. Tο album έχει πάρει το τίτλο από το όνομα της, Amelia, το οποίο δίνει μια διπλή οπτική στους θαυμαστές της για την ζωή της – ως Amelia, το κορίτσι από την εξοχή που της αρέσει να βρίσκεται στο σπίτι με την οικογένειά της, του φίλους της και τα σκυλιά της, αλλά και την Mimi, την pop καλλιτέχνιδα που τρελαίνεται να βρίσκεται πάνω στην σκηνή και να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο.

Μετά την κυκλοφορία του album, θα ξεκινήσει την νέα περιοδεία της για το 2023 με τίτλο, ‘The Amelia Tour’. Η περιοδεία αυτή θα έχει σταθμούς σε πόλεις της Ευρώπης και του Ηνωμένου Βασιλείου, με πρώτο show την Μαδρίτη στις 11 Μαρτίου και θα περάσει ακόμη από Βερολίνο, Όσλο, Παρίσι, Μάντσεστερ, πριν ρίξει αυλαία μετά από 31 συναυλίες στο O2 Academy Brixton του Λονδίνου στις 24 Απριλίου.

Μέχρι σήμερα, η Mimi Webb, έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 852 εκατομμύρια streams σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες με επιτυχίες που έχουν ξεχωρίσει όπως “House on Fire” και “Good Without” μεταξύ άλλων. Η Mimi έχει κάνει εμφανίσεις σε festivals όπως Capital FM’s Summertime Ball, Isle of Wight Festival και Montreux Jazz Festival, καθώς και σε τηλεοπτικές εκπομπές όπως The Tonight Show Starring Jimmy Fallon και ELLEN. Επίσης, έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές από διακεκριμένα media όπως British Vogue, Rolling Stone, Harper’s BAZAAR, GRAMMY.com και Billboard μεταξύ άλλων. Η Mimi δείχνει πως δεν έχει σκοπό να σταματήσει την ανοδική της πορεία καθώς κορυφώνεται ολοένα και περισσότερο προς την κυκλοφορία του debut album της.

Τσέκαρε και αυτά: