ζώδια

Είσαι από τα άτομα που όταν κάνουν ένα λάθος, ζητούν «συγνώμη»; Μπράβο σου! Αλλά υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που ανήκουν σε συγκεκριμένα ζώδια, που θα σου βγάλουν την πίστη μέχρι να ακούσεις αυτή τη λεξούλα από το στόμα τους!

 

Και ποια είναι αυτά τα ζώδια;

#1. Ταύρος

Παιδί μου, ξέρεις τι πάει να πει ξεροκέφαλος άνθρωπος; Αν όχι, τότε δεν έχει γνωρίσει κάποιον Ταύρο! Σχεδόν πάντα, θεωρεί πως έχει δίκιο και πολύ σπάνια αν ζητήσει «συγνώμη»! Στους φίλους του είναι πολύ πιο εύκολο να πει τη συγκεκριμένη λεξούλα, αλλά στο αμόρε δεν μπορεί να τη ξεστομίσει εύκολα!

#2. Σκορπιός

Για ένα Σκορπιό είναι δύσκολο να ξεστομίσει τη λέξη «συγνώμη» διότι νιώθει πως έτσι χάνει τη δύναμη του και αυτό δεν είναι κάτι που θέλει ο Σκορπιός! Στο μυαλό του έχει μια θεωρεία η οποία πολύ δύσκολα μπορεί να ανατραπεί! Οπότε δεν θα ακούσεις αυτό που θέλεις! Λυπάμαι!

#3. Λέων

Το λιοντάρι νομίζει πως όλοι θα τον προσκυνήσουν και πως ότι και να κάνει, θα του συγχωρεθεί! Έλα όμως που όταν κάνει βλακείες,δεν πρόκειται αν τις παραδεχτεί ποτέ και ακόμη και αν σε πληγώνει, δε θα το παραδεχτεί! Θα προσπαθήσει να σε κάνει να φανείς ότι φταις εσύ!