The Classics

Το αγαπημένο μας event «The Classics» επιστρέφει για μια ακόμη Κυριακή στο Amber και θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε όμορφες μουσικές αλλά και να γευτούμε πολύ καλό φαγητό.

Κάθε Κυριακή το Pentahouse σε συνεργασία με το Amber παρουσιάζουν το λαμπερό event και καλούν εσένα, εμένα και πολύ κόσμο να απολαύσει μοναδικές στιγμές όπου όλοι γίνονται μια μεγάλη παρέα και ακούνε μουσικές που έχουμε αγαπήσει, γεύονται φαγητό το οποίο έχει δημιουργηθεί μόνο για να ευχαριστεί και ο  κύριος σκοπός είναι να ξεκινήσουμε την εβδομάδα που έρχεται πολύ όμορφα.

Ο Δημοσθένης Ιμαριάγκμπε σε περιμένει για να σε βοηθήσει να βολευτείς και να φροντίσει να περάσεις υπέροχα, η αγαπημένη chef, Kate Papadimitriou σου έχει ετοιμάσει εκλεκτά πιάτα τα οποία αξίζουν την προσοχή σου ενώ οι Dj’s Scoty και Ritmo θα δημιουργήσουν το κατάλληλο μουσικό κλίμα για να διασκεδάσεις.

Και αν νομίζεις πως δε θα έχει και άλλα, κάνεις λάθος καθώς οι Εβελίνα Μπουρα (φωνή) και Ευτύχης Βαβαγιακης (κιθάρα) θα φροντίσουν να σε διασκεδάσουν με επιτυχίες που μας χαλαρώνουν αλλά και να μας επαναφέρουν όμορφες αναμνήσεις στο μυαλό!

Όλα αυτά θα γίνουν στις 2 Φεβρουαρίου στο Amber, στην οδό Κολοκοτρώνη και Λεοχάρους, στην Αθήνα και πρέπει να πάρεις την παρέα σου και να περάσετε μια βόλτα, γιατί είμαστε σίγουροι πως θα περάσετε εξαιρετικά!