single

Υπάρχουν αρκετά πλάσματα τα οποία είναι single και αναρωτιούνται γιατί βρίσκονται σε αυτή τη συνθήκη, εφόσον καταβάλλουν προσπάθεια για να μπορέσουν να βρουν έναν άνθρωπο με τον οποίο να ζήσουν όμορφες στιγμές!

Μια νέα μελέτη η οποία δημοσιεύτηκε στο «Personality and Individual Differences», αναφέρει πως για να μπορέσει κάποιος να προσελκύσει έναν πιθανό σύντροφο θα πρέπει να μάθε να φλερτάρει και να μάθει να κατανοεί τα σημάδια που μπορεί να φανερώνουν ενδιαφέρον.

Παρόλο που υπάρχουν πολλοί άνθρωποι οι οποίοι θεωρούν πως είναι τέλειο να είναι κάποιος single, ο καθηγητής του πανεπιστημίου Νικοσίας, Μενέλαος Αποστόπου, παρατηρεί πως οι περισσότεροι άνθρωποι οι οποίοι είναι μόνοι τους, δεν το κάνουν από επιλογή.

Μπορεί τον τελευταίο χρόνο οι περισσότεροι να ρίχνουν φτιάξιμο στο κορονοϊό για το γεγονός πως είναι μόνοι τους, αλλά ο καθηγητής αναφέρει πως είναι μια καλή δικαιολογία.

Σύμφωνα με του συμμετέχοντες της μελέτης, το 48% των singles ανέφερε πως είναι δύσκολο να προσελκύσει έναν σύντροφο, το 30% ανέφερε πως βρίσκεται μεταξύ σχέσεων και το 23% ανέφερε πως προτιμά να είναι μόνος του.

Οι συμμετέχοντας προσπάθησαν να δείξουν τις ικανότητες τους στο φλερτ, στον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται τα σημάδια, αλλά και τη διάθεση και την προσπάθεια τους, όπως αναφέρει το Psych News Daily.

Κλήθηκαν να απαντήσουν σε κάποια θέματα έχοντας μια κλίμακα από το 1 έως το 5 και τα αποτελέσματα έδειξαν πως όσοι είναι singles χωρίς να το θέλουν, δεν έχουν τις ικανότητες να φλερτάρουν!

Θα πάρουμε σύντομα μαθήματα!