Αχ! Αυτά τα κιλά μας έχουν φάει τη ζωή καθώς ασχολούμαστε συνεχώς μαζί τους και προσπαθούμε πάντα να βρούμε έναν τρόπο για να απαλλαγούμε από αυτά και να αισθανθούμε καλύτερα με τον εαυτό μας! Εμείς, βέβαια, καλά κάνουμε γιατί θέλουμε το καλύτερο για τον εαυτό μας! Οι άλλοι δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάνε;

Έχω γίνει λίγο έξαλλη σήμερα, για αυτό συγχώρεσε με! Αλλά δεν μπορώ άλλο να διαβάζω στα social media αλλά και σε διάφορα άρθρα πως κάποιος την είπα σε κάποια Ελληνίδα celebrity ή ξένη για τα κιλά της! Τρελαίνομαι σε λέω όπως λένε και στη Θεσσαλονίκη.

Πίσω από μια οθόνη και ένα πληκτρολόγιο, κάποια πλάσματα που δεν έχουν με τι να ασχοληθούν, απολαμβάνουν να σχολιάζουν τα κιλά των άλλων (όλων βασικών είτε είναι γνωστοί είτε άγνωστοι στον κόσμο της showbiz) και δικάζουν την εμφάνιση ανθρώπων που δε γνωρίζουν!

Εσύ φίλε μου ή φίλη μου, που αποφασίζεις με επιδέξιο και απίστευτα αποκρουστικό τρόπο να κρίνεις την εμφάνιση κάποιου ανθρώπου, έχεις αναρωτηθεί αν αυτός ο άνθρωπος έχει κάποιο θέμα; Ή μήπως του αρέσει να είναι μπαμπάτσικος και ζουμερός; Τι πρόβλημα έχεις; Το φαγητό σου τρώει και σε έχει αφήσει εκτεθειμένο;

Αφορμή για αυτό που σου γράφω, στάθηκε μια ανάρτηση της Λάουρα Νάργες στο Instagram όπου μια follower της έστειλε μήνυμα λέγοντας της πως πρέπει να χάσει κιλά! Ποια η Λάουρα που είναι ένα κορίτσι σαν τα κρύα τα νερά και μόνο positivity προάγει μέσα από τον λογαριασμό της!  Η ίδια απάντησε με ερώτηση λέγοντας «Γιατί ακριβώς κοριτσάκι μου»  και εννοείται πως συμφωνώ απόλυτα.

Εν έτει 2020, με τόσα προβλήματα πάνω από το κεφάλι μας και τόση χασούρα στην καθημερινότητα μας, το μόνο που μας νοιάζει είναι πόσα κιλά πήρε ο ένας, πόσα έχασε ο άλλος και δε βλέπουμε τη bigger picture όπως λένε και στο χωριό μου!

Αγαπούλες, κοιτάξτε να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι και να μη δικάζεται τον καθένα γιατί στο τέλος της ημέρας το κάρμα σας γίνεται πίσσα κατράμι και δεν καταφέρνετε τίποτα! Σταματήστε να ασχολείστε αρνητικά με τα κιλά των άλλων και προσπαθήστε να πείτε ένα καλό λόγο! Δε σας κοστίζει τίποτα!

Βέβαια, ο κομπλεξισμός που μας διέπει σαν είδος και οι ανασφάλειες που προκύπτουν, ίσως να μη μας επιτρέπουν να δούμε πως πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι και πως δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τους άλλους ανθρώπους, αλλά η προσπάθεια μετράει! Γίνει λίγο καλύτερος!

Let people be, και άμα δε σου αρέσει κάτι μην το κοιτάς!