Μητροπολίτης Δωδώνης

Καμία ντροπή δεν έδειξε ο Μητροπολίτης Δωδώνης με τις δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή “Σήμερα” του ΣΚΑΙ. Αλλά θα μου πεις, “ποιος έχασε τη ντροπή, για να τη βρει εκείνος”.

 

Σε μια εποχή όπου η ενδοικογενειακή βία, η σεξουαλική κακοποίηση και τα ακραία περιστατικά βίας, είναι σε έξαρση, ένας άνθρωπος της Εκκλησίας, αποφασίζει να κάνει μια δήλωση που πραγματικά μόνο οργή μπορεί να προκαλέσει!

Ο Μητροπολίτης Δωδώνης είπε χαρακτηριστικά όταν ρωτήθηκε για τις αμβλώσεις που γίνονται όταν μια γυναίκα πέσει θύμα βιασμού :

“Δεν υπάρχει καμία γυναίκα που να κάθεται να βιάζεται χωρίς να το θέλει, μην τρελαθούμε κιόλας. Το παιδί “θα πρέπει να γεννηθεί και μετά να υπάρχει κάποια πρόνοια…”.

Ότι τι; Καμία συναίσθηση της κατάστασης που επικρατεί στον κόσμο;

Ένας άνθρωπος του “Θεού” ο οποίος θα έπρεπε κανονικά να έχει κοντά του τον κόσμο που πονά και που είναι πληγωμένος, κάνει τέτοιες δηλώσεις;

Ο βιασμός είναι ποινικό αδίκημα, η γυναίκα ή ο άνδρας που έχει υποστεί κάτι τόσο σκληρό είναι ένας άνθρωπος φοβισμένος και πληγωμένος, η επιλογή μιας γυναίκας να προχωρήσει σε άμβλωση είναι δικαίωμα της. Αυτά πρέπει να τα καταλάβουν επιτέλους οι άνθρωποι που “κηρύττουν” χωρίς να έχουν καμία ενσυναίσθηση!

Τσέκαρε και το βίντεο :

 

Οι δηλώσεις αυτές είναι απαράδεκτες, και θα έπρεπε να σταματήσουν να δίνουν βήμα σε ανθρώπους που το μόνο που έχουν να πουν είναι πράγματα τα οποία δεν αφορούν κανέναν. Αλήθεια τώρα! Κάπου έλεος!

Who said this? @stylefreakalex 

Τσέκαρε και αυτό : Νέες τάσεις : Τα “δυνατά” χρώματα του φθινοπώρου