T7 Fashion Factory

Η πηγή έμπνευσης πίσω από κάθε συλλογή αποτελεί κομβικό σημείο ώστε κάθε σχέδιο και κάθε ρούχο να μπορέσει με επιτυχία να σταθεί μπροστά στις προσδοκίες των αγοραστών, αλλά και να αναδείξει τον εμπνευστή της ιδέας.

Αυτή ακριβώς την ανάγκη ήρθε να καλύψει η εταιρεία “Τ7 Fashion Factory” – Δαμάρεως 26, Αθήνα -, η οποία αποτελείται από ένα επιτελείο με έμπειρους επαγγελματίες στο χώρο της μόδας.

Κατανοώντας το DNA κάθε εταιρείας ή πελάτη, η “T7 Fashion Factory” παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες και προσφέρει ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, με στόχο να παραχθεί το τελικό προϊόν που επιθυμεί ο πελάτης.

T7 Fashion Factory

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία αναλαμβάνει την υλοποίηση όλων των στάδια παραγωγής ενδυμάτων, από το σχέδιο και το πατρόν έως τα δείγματα και το συμβουλευτικό κομμάτι που μπορεί να χρειαστεί μια εταιρεία – εδραιωμένη ή μη.

Οι δραστηριότητες της “T7 Fashion Factory” περιλαμβάνουν:

1. Σχέδιο

Η εταιρεία αναλαμβάνει την ετοιμασία των σχεδίων προκειμένου να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη συλλογή σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη σε συνδυασμό με τις τάσεις που επικρατούν. Τα σχέδια αποτελούνται από το σκίτσο, τις τεχνικές προδιαγραφές, τις προτάσεις για υφάσματα και χρώματα, τα αξεσουάρ, τις Α΄ ύλες που θα χρειαστούν, αλλά και τις προδιαγραφές ραφής.

View this post on Instagram

Men's wear capture collection winter!

A post shared by Fashion services (@t7fashionfactory) on

2. Πατρόν

Με βάση το σχέδιο που έχει επιλέξει ο πελάτης, η εταιρεία αναλαμβάνει την κατασκευή του πατρόν, σε φυσική μορφή (Χαρτόνι) ή σε ηλεκτρονική μορφή (Optitex). Μόλις κατασκευαστεί το δείγμα και γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις, η εταιρεία συνεχίζει με τις μεγεθύνσεις, αλλά και παρέχει τη δυνατότητα στους πελάτες της για την ηλεκτρονική σχεδίαση της κοπής.

T7 Fashion Factory

3. Δείγματα

Η εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα στους πελάτες της την κατασκευή των δειγμάτων σε έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργία ραφής προκειμένου το τελικό αποτέλεσμα να είναι άρτιο και άκρως επαγγελματικό.

T7 Fashion Factory

4. Παραγωγή

Η παραγωγή των ρούχων μπορεί να γίνει στα συνεργαζόμενα με την εταιρεία συνεργεία ραφής. Τα συνεργεία αυτά αναλαμβάνουν ολόκληρη ή μέρος της παραγωγής των ενδυμάτων. Επιπροσθέτως, στις εργασίες κοπής, ραφής, σιδερώματος και συσκευάσματος η εταιρεία αναλαμβάνει την προετοιμασία παραγωγής κι είναι υπεύθυνη για τον ποιοτικό έλεγχο. Επίσης, η εταιρεία διαθέτει συνεργάτες για όλες τις λοιπές εργασίες, όπως: βαφή, πλύσιμο, μεταξοτυπίες, τυπώματα, κεντήματα, Β’ ύλες και labeling-branding.

View this post on Instagram

Winter production!!!!

A post shared by Fashion services (@t7fashionfactory) on

5. Συμβουλευτική

Μέσα από την πολύχρονη εμπειρία των συντελεστών της “Τ7 Fashion Factory”, τόσο σε χονδρική όσο και σε λιανική και e-commerce πώληση, η εταιρεία μπορεί να παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες που θα βοηθήσουν τον εκάστοτε πελάτη να αναπτύξει τις πωλήσεις του ή να καταφέρει να εισέλθει στο χώρο των χονδρικών και λιανικών πωλήσεων.

Οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω την εταιρεία “T7 Fashion Factory” δημιουργούν μόδα από την αρχή μέχρι το τέλος με επιλογές και λύσεις για κάθε ενδιαφερόμενο πελάτη.

T7 Fashion Factory
Στελίτα Κεσίσογλου
T7 Fashion Factory
Γιώργος Σαμοΐλης

Tηλέφωνο επικοινωνίας: 210-7521996

@vangeliskafasis, Travel & Fashion enthusiast