sneakers

Η Reebok επιστρέφει δυναμικά στο παιχνίδι βγάζοντας στην κυκλοφορία τη νέα Heritage Running συλλογή της!

Πιο συγκεκριμένα, η Reebok λανσάρει ξανά τα 70s μοντέλα: Classic Leather Aztec, Aztec Princess και Aztec 79, τα οποία έχουν μεγάλη αποδοχή από το ευρύ κοινό… Μόνο που αυτή τη φορά ακόμη πιο ανανεωμένα στυλιστικά!

Αρχικά, το Classic Leather Aztec επιστρέφει εμπλουτισμένο με στοιχεία από το CLassic Leather. Αυτή η μίξη απογειώνει αυτομάτως το στυλ του παπουτσιού και το κάνει ακόμη πιο σύγχρονο, καθώς συνδυάζει nylon & suede λεπτομέρειες και υπέροχα colourways.

Από την άλλη πλευρά, το λατρεμένο γυναικείο ζευγάρι παπουτσιών Aztec Princess διατηρεί την 70s αισθητική του και επικεντρώνεται στην ενσωμάτωση διπλής σόλας, η οποία είναι αποκλειστικά σχεδιασμένη για το πέλμα και τη στήριξη της γυναίκας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Em cena desde 1983. O tênis da REEBOK, modelo Classic Leather, com suas iconicas listras na lateral. O solado é ideal para aderência ao longo do dia. . Cabedal em couro macio para conforto e proteção Entressola em EVA leve e confortável Solado em borracha para permitir melhor tração e durabilidade White / Navy / Red Valor R$ 249,90 . @reebok @reebokclassic . #reebok #reebokclassics #classics #conceitostreet #conceitostreetshop #promoção #sneaker #sneakerheads #80s #90s #moda #yg #reeboksneaker #reebokbranco #tenisbranco #reebokleather #teal #retro #vintage #colecionador #promoção #Բelicidɑde #aztrek #classicleather #classic #reebokclassic #sneakershoes #streetwear

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CONCEITO STREET SHOP (@conceitostreetshop) στις

Τέλος, η Heritage Running συλλογή της Reebok παρουσιάζει το Aztec 79. Αποτελεί το πιο πολυπόθητο running παπούτσι όλων των εποχών της Reebok. Το συγκεκριμένο μοντέλο διατηρεί στη μεγαλύτερη του έκταση την αρχική του μορφή και οι σχεδιαστές του επιλέγουν να το εκσυγχρονίσουν μέσω των έντονων χρωμάτων του, των metallics και στοιχείων που το κάνουν ακόμη πιο ιδιαίτερο.

Ένα είναι το μόνο σίγουρο… Περιμένουμε πως και πως να τα φορέσουμε όχι μόνο όταν τελειώσει το καλοκαίρι, αλλά και τώρα με τα καλοκαιρινά μας σορτσάκια στο τρέξιμο και τα πιο αέρινα street style looks μας!